torsdag 17 april 2014

Blåkulla tur och retur
De allra finaste små Påskhäxorna for omkring här i byn tidigare i eftermiddags. 
Herre gud så söta de är och vad jag fylls av kärlek när jag ser hur uppriktigt glada och uppspelta de är över att göra något så spännande som att knacka på hos någon, ropa Glad Påsk och hoppas få godis i den framsträckta korgen. 

I små förkläden och mammas sidensjal från Dolce&Gabbana eller den stora sjalen med stjärnor från Beck Söndergaard omsorgsfullt knytet runt huvudet. De små ögonen som glittrar när godisbitarna trillar ner i korgen och de små röda kinderna som i brist på annat fick målas med mammas Chanel rouge. Jo, man får ta vad man har, visst är det så.

Nu äntligen har Påsken hittat hit på riktigt. Påskkärringarna har varit i Blåkulla, kylskåpet fyllt, Påskäggen klara och nya härliga blommor i alla rum.

Påsk - Bring it on!


8 kommentarer:

Tess - Svengelska Huset sa...

Men ååååh! Vilka små sötingar! :)

Hajan sa...

Hoppas de små söta gummorna fick
något i sina korgar. Tyvärr
kom det inga små käringar hit
i år, synd tycker jag.
Trevlig Påsk i alla fall-

mammaxtre sa...

Vilka jätterara påskkärringar!

Glad påsk!

Sahra sa...

Här körde vi med Hermes. Stylish ska det vara när man åker till Blåkulla
Kram

Maj sa...

Underbara små Påskkärringar! Klart de kommer att få godis i sina korgar. Minns när jag var "kärring" med kopparkaffepanna och man fick några småslantar i den...vilken lycka!

Annika sa...

Inga dåliga sjalar de söta påskkärringarna har som huvudbonad. :) Jag minns också hur kul det var när man var liten och gick påskkärring. Ha en fortsatt fin påsk. Kram Annika

Välkommen Hem! sa...

Vilka sötingar!! Själv fick jag nyss en utskällning av en liten påskkärring: -Varför öppnade ni inte när vi var här på Glad Påsk??! skrek hon, hihi! Skamset fick jag förklara att vi var bortbjudna på middag... Jaha!! På det viset! fick jag ett litet argt svar tillbaks.
En sån liten argbigga ;-)
Kram!
Judita

Life´s Silverlining and I sa...

Så söta små påskkärringar:) Ha en fin påsk! Kram Pernilla