torsdag 10 april 2014

Dessa ljusa dagarDen kom tillbaka!
Solen alltså. I morse när jag vaknade silade det starka morgonljuset in i glipan som blivit mellan rullgardinen och fönsterbläcket och gjorde att hela rummet badade i ett guldskimmrande ljus. Ja värre sätt att vakna på finns det och det kändes faktiskt inte alls å jobbigt trots den tidiga timman.

Men det här ljuset alltså! Visst är det underbart! Att äntligen ha så många av dygnets timmar ljusa och veta och att det bara blir bättre och bättre i två månader framåt. För tänk vad mycket det gör att kunna komma hem från jobbet och vara ute och nyttja dessa ljusa dagar. Att som treåring kunna raca några varv på altanen med en älskad traktor innan mamma ropar att det är middag. Visst mår man bra!
Att kvällarna blir längre och att kunna njuta av fåglarna som nu börjar vakna ur sin vintertystnad och för full halls kvittrar uppe bland alla höga träd på vår gård. Det är något visst och det är aldrig förrän de är tillbaka som man på riktigt inser hur mycket det betyder och hur mycket man saknat dem.

'Dessa ljusa dagar- ovärderliga!


4 kommentarer:

Titta in hos Thess sa...

Jaa jag kan bara hålla med dig.
Detta ljus på mornarna är helt magiskt !!!!
Framför allt efter 2 dagar med konstant regn ;))
I morse till och med ful dansade jag i vardagsrummet en sväng innan det var dax för jobb ;))

Kramar Thess

Ninelin sa...

Bästa bästa. . .

Kram N

Hajan sa...

När jag såg din ,verskrift
tänkte jag, kan någon vara så rackrig att de tagit barnens åkdon, men
som väl var, var det ju inte så.

trevlig helg

mammaxtre sa...

Ljuset, efterlängtat, jag njuter.

Ha en fin söndag