tisdag 15 april 2014

Flower PowerAlltså, jag har sagt det förut och jag kommer säkerligen säga det många, många gånger igen,  men jeeesus vad snittblommor kan liva upp en inredning.
Hos mig blandas blommor och färger efter säsong och humör och just nu är jag... som ni vet... mycket för färg.
Ibland är blommorna vita och neutrala men nej, just nu vill jag bara maxa och njuta av färgprakten.
Hos mig blandas just nu två färger fresia (oh... i love the smell..) och rosa tulpaner i en vårig mix. Några videkvistar som var kvar från förra veckans bukett fick visst också lite nytt liv. 
Jag hittade faktiskt allt detta i den lokala matbutiken i fredags. Ibland går det att hitta godbitar där, även om Hötorget ju är helt oslagbart både i pris och utbud. Tyvärr hinner jag inte dit så ofta men då brukar den lokala blomsterbutiken kunna erbjuda något fint, om än MYCKET dyrare.

Jag försöker få in lite nya blomster till varje helg. Ibland bara några få och enstaka, men känslan av nytt och fräscht i samband med fredag gör något visst och bidrar till den där känslan som faktiskt bara infinner sig när helgen närmar sig.
Nu är det ju visserligen några dagar kvar så jag passar på att njuta av den här underbara buketten och börjar så smått fundera på hur Påskbuketterna ska se ut i år.

Blir det gult hos er?


10 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Ja utan blommor dör man nästan... Ja, det blir synnerligen svårt att andas utan dem iaf:)
Kram Anna

Ekenäsliv sa...

Sv: Näää, hade lite gult innan, med det åkte bort i helgen, det är bara inte min färg, det är lila och rosa här. Lite så där dimmigt liksom:)

Gabriella sa...

Underbart med blomster! Jag skulle inte klara mig utan alls, det förgyller verkligen hemmet.
Så fin du var där nedan i knallrosa chinos och vit topp, vårfräscht:)
Kram

Lena sa...

Färska snittblommor kan göra underverk på humöret! Så härligt!

Kram Lena

Johanna | Tillvaron.se sa...

Jag har fått massa underbara blombud de senaste veckorna så lilla lägenheten har svämmat över med snittblommor. Så fantastiskt fint det är. Livar verkligen upp. Man märker att inredningen får en helt ny dimension när man tar in liv (genom växter) in i den. Men det är inte så mycket gult...

Kanske får ta en sväng förbi hötorget då, dålig på att utnyttja det måste jag säga.

Textil och sånt sa...

Gula är mina påskblommor. Lyser som solen och doftar vår! Det bästa jag vet.
Glad påsk!
Birgitta

Sahra sa...

Gult kommer inte innanför tröskeln på mitt hus. Vet inte. Men gult går bara inte. Fast jag gillar ju orange. Det kanske blir en gul-orange bukett bara därför. Jag har ju ändrat mig förr. Älskar blommor. Vår Coop har ett jättebra utbud men jag smiter gärna förbi Hötorget es det är relativt nära arbetsplatsen
Ha en fantastiskt fin påskhelg

Anonym sa...

Så jättefint!! jag älskar blommor med och särskilt till helgen, då är det verkligen HELG!;)

Kramar fina!
Adela
www.houseofadela.styledevie.se

Annika sa...

Blommor gör en verkligen så mycket piggare. Gult är fint, så lite gula påskliljor blir det nog till påsk. Hoppas du får ett bra slut på dagen. Kram Annika

Anna Stenberg sa...

Så himla fina!!! Glad Påsk! Kram Anna