torsdag 24 april 2014

Fånga solens strålarJag försöker att fånga solens strålar så mycket det bara går just nu. Det är ganska svårt eftersom jag jobbar hela dagarna men en liten stund på kvällen när jag kommer hem om tiden och vädret tillåter är som balsam för själen. 

Och så helgerna. 
Helgerna då om man har tur nu under kommande månader kan suga ut all den energi man behöver från den värmande solen.


Den tidiga våren i år har ju också gjort det möjligt att plantera färgrika blommor i krukor och placera ut lite var stans som det passar och nu när kvällarna är lite kyliga (fast egentligen, blir de någonsin INTE kyliga här i Sverige?) får man svepa en filt kring sig för att hålla värmen.

Men solen - åh vad jag njuter av den, den lilla som jag lyckas fånga!

(Filt och kudde: Day Home, Korgstol: Ikea, Krukor och blommor: Blomsterlandet)


5 kommentarer:

Hemma på Sjuan sa...

Så mysigt det ser ut i din korgstol! Fin kudde och filt. Jätteskönt om man hinner få en liten utestund i solen på kvällarna, kram Suss

Lina sa...

Så fint så fint du har det! Jag såg till min stora fasa i morse att de första vårblommorna i mina krukor börjar vissna. Dags att köpa fler alltså. Det går så fort nu och även om man hade haft tid att sitta i sin stol dagarna igenom tror jag känslan av att inte hinna med hade funnits ändå. Kram till dig. Fira en fin fredag!

Sofi sa...

Å så härligt det ser ut!
Älskar denna tid!:)
De där krukorna har jag också spanat på. Nu när jag ser hur fint det blev hos dig så ska jag nog slå till.

Ha en fin fredag!

Kram Sofi

Beautifulosophy sa...

Nu har jag läst igen mig på massa härliga inlägg här! Så synd att jag missar din stora bloggdag, Sthlm ligger för långt borta just nu:)
kram Caroline

Casa of Mia sa...

Ser riktigt härligt ut! Trevlig helg kram