tisdag 1 april 2014

April April....


April ja - och nu måste det väl ändå vara vår på på riktigt. Inga mer bakslag nu, eller?
April var det och jag ska låta påsken och färgen dundra in som en storm.

Har ni blivit lurade idag?
Jag "tror" att jag hittills har klarat mig. Och ja, jag vet, dagen är ju inte slut än så visst kommer jag med stor sannolikhet att åka på något, men hittills - nej.
Jag är själv dåligt på det där och tycker att det är svårt att vara spontan och komma på de perfekta Aprilskämten, jag antar att det är för mycket annat som snurrar här uppe i mitt huvud.

Men nu är det April och jag har bestämt att det är vårens spelregler som gäller, vilket inte alla är fullt lika glada över. Det betyder nämligen inget mera sitta inne och jama åt fåglar genom fönstret. Det betyder ut och få frisk luft, vare sig du är människa eller katt, och de där vinterfasonerna att inte gå ut mer än 30 sekunder om dagen (om ens det), dem köper jag inte längre. 
Nu är det tuffa tag och inte lätt att vara en bekväm katt!
Fast visst är det ändå lite kul att vara ute med sällskap, då hoppas och skuttas det, det klättras i träd och en allmän "show off" hålls så jag nästan får hålla mig för skratt när yrvädret far runt.

Jag själv ser enormt mycket fram mot årstiden vi nu går tillmötes. Tänk, det blir ljusare och ljusare för var dag och fler och fler blommor tittar upp, solen blir varmare och jag drömmer om att snart få gå barfota i gräset. Snart!3 kommentarer:

Välkommen Hem! sa...

Ja, visst är det härligt! Äntligen VÅR på riktigt!
Jag har inte heller blivit lurad men när jag la ut mitt inlägg idag trodde en bloggkompis att jag skämtade först... fniss! ;-)
Kram!
Judita

Unknown sa...

in suppressing prada handbags breast cancer. By mutating genes in the same region of the unaltered copy of chromosome rolex replica 11 and observing whether cancer develops, investigators hope replica chanel to identify the tumor-suppressor genes.

Sahra sa...

Bara ordet april inger ju hopp. Jag får helt klart bilder i huvudet. Av barfota i gräset, i solen på bryggan, hissade segel, glass på strandpromenaden, bruna armar och ben. Jag är mentalt förberedd så bring it on.