fredag 14 februari 2014

Valentines Day


Bild via Pinterest

Love is in the air!

Eller?
Jag kan nog ganska frankt tillstå att så inte är fallet här just nu. Alltför lite tid och för mycket jobb satte käppar i hjulet för att jag skulle hinna förbereda något specifikt idag. Nu hoppas jag lite att A när han kommer hem ska ha tänkt ett steg längre och kanske fixat något mysigt till familjen. Usch vad jag tycker illa om att inte kunna fullfölja mina planer - nej just nu är det verkligen inte roligt!

Helgen är varje fall här, som jag längtat! 
Vi fokuserar starkt på morgondagen då älskade lilla E fyller sex år. Vart tog tiden vägen? Sex år minsann! Det blir såklart kalas som det sig bör och jag längtar efter hennes lycka när hon vaknar imorgon och dagen är hennes, bara hennes.

Jo nu är det helg och inte vilken helg som helst utan en helg då den vackraste och finaste flickan i världen fyller sex, så då kanske det inte gör så mycket att Valentines day blev lite förbisprungen och bortglömd.


6 kommentarer:

Gunilla sa...

15 februari, bästa dan i februari? I'll be there!

Gunilla sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Gunilla sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Titta in hos Thess sa...

Jaa fy tusan vad tiden går nu.
Hinner ju knappt blinka eller ens lägg huvudet på kudden innan det är dax att gå upp igen ;))
Håller verkligen med dig angående inrednings tidningarna lite för mycket same same just nu.
Hoppas att ni får en fin kväll trots att ni stressat halvt ihjäl er.

Kram Thess

Välkommen Hem! sa...

Ja, här blev det köttfärsås och spaghetti minsann- jätteromanstik middag på Alla hjärtans Dag haha! Men så kan det gå när man inser att klockan springer iväg och kidsen ska på disko och måste gödas lite först så de inte ringer hem för att de mår illa av allt godis och läsk... Ja, då duger det gott med en simpel middag och planer som går den där romanstiska middagen får vi ta nån annan dag...
KRAMAR
Judita

Hemma på Sjuan sa...

Fullt ös hos er förstår jag! hoppas ni får en lite avkopplande helg och kan njuta med dottern på födelsedagen! Var rädda om er och slit inte för mycket, kram Suss