lördag 8 februari 2014

Radioskugga och en kväll på J


Jag gick under jorden.
Inte det att jag ville ta det lite lugnt eller vara i fred på något sätt. Mer det att tiden inte räckte till och att dygnets timmar blev för få... igen. 
Så är det ibland, och det är nog något man får ta och acceptera. Vissa veckor är helt enkelt bara för mycket. För mycket av jobb för att hinna göra de där sakerna man gör vid sidan om. Som att blogga tillexempel.

Jag är i varje fall himla glad över att helgen är här och jag har sovit som ett barn i natt (efter att ha kommit hem efter jobbet klockan nio fredag kväll....) och dagen har bjudit på vinlunch inne hos vänner i stan så jo en mycket välkommen lördag minsann.I onsdags var jag på ute på Restaurang J och sällskapade med härliga Linda. Ännu en angenäm bekantskap som jag aldrig hade fått förmånen att träffa ifall det inte vore för det här med bloggandet. Jag har sagt det förut, men säger det igen. Tänk vad roligt och vad mycket det här tillför mitt liv.

Jag och Linda hade i varje fall en utsökt middag där vi nästan kom i extas av en fantastisk lakritskolasås och avhandlade det mesta mellan himmel och jord, dock med ett stort fokus på spännande projekt.

Ikväll blir det äääääntligen den mjuka soffan för min del. Kanske, och inte helt otroligt ett glas rödvin, mannens chili och så självklart en överladdad barnskara för andra delen av Mello!

Yes - Lördag - du är så himla efterlängtad!

4 kommentarer:

Hajan sa...

dET BLIVER NOG BRA, JAG SKALL SE OCH HÄRA PÅ MELLON.
NYSS PÅ ÖSTNYTT VAR NANNEGRÖNVALLS
GRABBAR SOM SKALL VARA MED I DAG FRÅN LINKÖPING. FARFAR VAR BENNY ANDERSSON SÅ DÅ MÅSTE DET JU VARA SÅ. SKULLE GÄRNA TA MIG ETT GLAS RÖTT, MEN DET ÄR LÄNGE SEN. DET ÄR INTE VÄRT ATT ATT PRÖVA, DÅ KANSKE DET GÅR FLER REVBEN. OCH DET VILL JAG INTE VARA MED OM FLER GGR. SÅ TREVLIGT MEN JOBBIGT DU HAFT, LYCKA TILL MED EN BRA HELG NU DÅ.

Sahra sa...

Haft sjukt intensiv vecka och nästa börjar molly i ny skola så det lär bli lika intensivt. Igår kom jag hem halv nio. Då gick jag och la mig. Var illamående av trötthet. Men idag känns det bättre. Blir lugnt o skönt i soffan
Kram

Mittgodastefinaste sa...

Den här veckan har varit helt galen.. Har precis planat ut i soffan med ett glas rött och helt i brist på andra godsaker, nonstop!!

Kram Jenny

Lena - gott för själen sa...

Skönt att kunna pausa på helgen i alla fall. Jag har också haft en galen vecka. Så passande med en ombokad helg.

Kram Lena