söndag 2 februari 2014

Sunday morning


Söndag morgon och jag har sjunkit ner i soffan med en kopp kaffe och cashmerefilten virad runt benen. Hoppas få några minuter innan småligisterna har rivit huset (igen). 
Planen var besök till pulkabacken idag men just nu vräker snön ner här utanför mitt fönster så vi får nog se hur det blir med det. Förhoppningsvis slutar det snöa ymnigt, det här gänget behöver verkligen ut och rastas i den friska luften.
5 kommentarer:

Home2tiny sa...

O här regnade snön nästan bort igår kväll....Mysigt med helgmornar o bara ta det lugnt. Hoppas ni får en dag i pulkabacken, roligt både för stora o små. Kramisar Tina

Välkommen Hem! sa...

Här står egentid med dammsugaren på schemat... De andra familjemedlemmarna är på forbollsmatch så nu blir det först en bloggrunda, kaffe och sen lite dans med "Hugo" (dammsugaren heter så... ;-)
KRAM!
Judita

Linda sa...

Här i Enköping är det smått smått regn som kommer från himlen. Men mannen, Elliot och hans kompis har begett sig iväg för att åka på skolans skridskobana. Nellie och jag föredrog att stanna inomhus.

Kram Linda

Titta in hos Thess sa...

Hoppas att ni fått en fin dag ute i snön och att du får lite lugn och ro i kväll framför tv,n med en kopp te och en skön film.
För det är du värd.....:))

Kramar Thess

Helenas enkla vardag sa...

Hmm här håller snön på att smälta bort, tyvärr. Hoppas ni kom ut en sväng, för det är ju så skönt när man väl varit ute.
Kram Helenaq