måndag 17 februari 2014

En röd bil och en låda matI torsdags när jag kom hem kom barnen farande och berättade med stor entusiasm att en "röd bil" varit här och delat ut ett paket till mig.
Spännande!
Paketet som den röda bilen delat ut visade sig vara en matkorg från Falksalt. 
Falksalt har tagit fram ett nytt hushållssalt med naturligt mindre natrium vilket ska vara bra då det inte är nyttigt att äta för mycket natrium. Förhöjt blodtryck och sånt ni vet...

I varje fall, någon på Falksalt måste ha pinpointat mig som en person som antagligen knaprar lite för mycket salt med alldeles för hög natrumhalt. Och så är givetvis inte fallet, jag är rätt modest i mitt saltande, men hej, kommer en låda mat insladdandes på gårdsplanen i en röd bil, och dessutom gör barnen till sig i trasorna måste man ju testa.

Så ikväll lagade jag en fantastisk god köttfärssås efter receptet. Finlirade lite själv och adderade lite rödvin och sånt som jag gillar i en bra köttfärssås och resultatet blev bra. 
Nej, troligen var det inte saltet som gjorde det, men åtminstone fick vi i oss salt utan alltför hög mängd natrium som sagt.

Nu har jag suttit och jobbat sent ikväll igen så det är dax att stänga ner burken och ägna mig åt ett avsnitt Mad Men. En kopp thé på det också tack!
Sen - godnatt!


3 kommentarer:

mammaxtre sa...

Salt, som jag är för förtjust i. En röd liten bil skulle välkomnas hem til mig också :-) Ha en fin dag!

Lina sa...

Men vilken lyx! En röd bil med mat ända hem. Blev så inspirerad av din köttfärs att jag rörde ihop en egen igår, med extra mycket rödvin. Kram!

Mittgodastefinaste sa...

Lyxigt! Och snygg korg också!

Kram Jenny