tisdag 28 maj 2013

Kvällslek


Kombinationen pyjamas och ballerinakjol passar alldeles utmärkt ihop såhär på kvällskvisten om lilla Madame själv får välja, och just nu är det lek varvat med Bollibompa här hemma just nu. 

Mycket roll-lekar leks det för tillfället och lillebror får agera allt mellan katt och pappa i lekarna, med diverse konstiga och mindre konstiga namn. Kanske är leken också ett tillfälle att visa sin makt för när hon själv var liten fick hon oftast vara Orch i lekarna med storebror så ett behov av att få bestämma kanske bultar lite extra där inne någonstans och som nu gärna utövas på den mindre men ändå ack så nöjda lille stackaren.

En vernissage på dagis med fantastiskt fina målningar har vi också hunnit med idag, samt fika i solen hemma på trappen. Härligt att kunna vara ute så mycket och bara det faktum att dörrarna står vidöppna hela dagarna så det fridfulla och underbara ljudet av fåglar och sommar kommer in gör att man blir alldeles mjuk i hela kroppen och de där vassa kanterna man fick på jobbet mjuknar och livet känns sådär bra, precis som det ska.

Nu blir det en liten tur i trädgåden i solnedgången för att säga hej till alla vackra blommor som tittar upp, sen saga och läggdags för små trollungar och slutligen "min egen" tid i soffan.

Gah - vissa dagar ler livet med sitt soliga leende.

8 kommentarer:

HOUSE of ADELA sa...

Visst är det härligt med sommaren!!
Det gäller att ta vara på alla små stunder och tillfällen...hade många "to do´s" idag men när solen sken från en klarblå himmel steg jag rakt ur sängen och ut på balkongen i shorts och linne och solade i en timme...härligt!!:)

Kramar
Adela

PIAZZAN en inredningsblogg sa...

Så fin bild...ja , den där lekhierarkin ska man alla gå igenom ...och det kan vara ganska mysigt att få vara den där katten där man oftast får starta sin lekkarriär..*ler

Ha en fin kväll.

Kram
Pernilla

Maj sa...

Så söt hon är din lilla Prinsessa!

Casa of Mia sa...

Visst är det underbart nu och såklart man måste ha pyjamas och tyllkjol - självklart för små prinsessor, kram

Titta in hos Thess sa...

Den där outfiten känner jag mycket väl till :)))
Och visst är det helt underbart ute just nu,skulle så gärna vilja stoppa tiden just nu.
Så kul att höra dig berätta om omgivningen när jag faktiskt vet precis vad du menar och hur det ser ut :))

Kram Thess

Hajan sa...

Så konstigt jag bara åkte ur igen,
ibland undrar man om man gör något fel eller om det är Blogger som är i farten. Jo jag skrev att i dag känner jag liksom igen Dig igen.
Det var nog lite för mycket för Dig ett tag.
Välkommen igen till Bloggervärlfen
ha det så bra.
kram Hajan, din dotter är perfekt
klädd för kvällsbruk.

Unknown sa...

Passar alldeles utmärkt :) De där rollekarna känner man igen.
Kram Maria

Annaochlivet sa...

Vilken liten söting<3 De är för goa med sina lekar! Ha det gott! Kramar