onsdag 15 maj 2013

Glöm inte att ni kan vinna klänning från NordljusNi glömmer väl inte att vara med i utlottningen av ovan fina klänning från Nordljus? Tävlar gör ni HÄR!

Hej mitt i veckan!
Och den här veckan är det ju faktiskt en hel vecka man ska klara av innan det blir helg och ledigt igen. Inga lediga röda dagar eller klämdagar minsann. Upp till bevis!
Men som tur är har ju våren kommit och det här underbara kvällsljuset som stilla silar ner mellan ljusgröna nyutspruckna löv gör ju allt överkomligt just nu, eller hur?

Här ska jag ta tag i en mailskörd som behöver en riktig genomgång. En hel del MYCKET spännande och roliga mail har trillat in.Tänk vad det här med bloggandet har gett mycket. Vilka människor man får träffa och vilka kontakter man knyter. Det parallella livet, för ja, jag har ju som sagt ett arbetsliv även jag, ett helt annat och helt privat liv där jag också är mitt i karriären. Dubbelliv kanske, men så länge man mår bra av vad man gör så är det ju bara att köra på. Tids nog kommer även min framtid att utstakas, jag har ju mina planer och mål såklart, och det är ju jätteviktigt.

Glöm inte det, med mål i livet kommer ni att komma långt - och gör det ni mår bra av, vad än det nu må vara!

6 kommentarer:

Ninni - La Dolce Vita sa...

Ja, jag måste verkligen bli bättre på att sätta upp mål för mig själv. Har aldrig gjort det utan snarare glidit med dit saker och ting fört mig.Inte för att jag på något sätt är missnöjd med det men tror som du att man kan komma mycket längre genom att visualisera och sätta upp mål för det man vill uppnå i livet och detta behöver inte bara vara arbete utan också det viktigaste - livsnjutningen.
Kram till dig Ninni

www.saltostil.se sa...

Kloka reflektioner som är viktiga att ha med sig varje dag. Allt har sin tid har jag hört någon annan klok människa säga. Nu har halva veckan gått och tankar kring helgplaner börjar redan ta form. Superfin klänning i tävlingen förresten. Ha en trevlig torsdag!

Unknown sa...

Viktigt att sätta mål. Lika viktigt att stanna upp här och nu och kunna njuta av vägen till målet :) Brukar säga att det är själva vägen som är målet till mina kunder på gymmet .
Kram Maria

Ananas sa...

Ja nu börjar en ju nästan vänja sig vid halva arbetsveckor.

Mål känns otroligt viktigt, jag har massor i huvudet men skulle nog behöva sätta mig ner och skriva upp dem någon dag.

mammaxtre sa...

Vad roligt med en massa spännande i mailen :-)

Ha det gott

Design by Tornblad sa...

Det låter spännande! Ska bli kul att höra vad det är, om det nu är något du vill dela med dig av såklart.

Jag måste ha mål för att annars tappar jag inspirationen. Gärna så där lite omöjliga mål. Är väldigt envis av mig och då och då lyckas man även med det omöjliga :-).

Ha en skön helg!
Hälsningar Malin