lördag 18 maj 2013

Espresso och Macarons


Är det lördag så får man passa på att njuta och eftersom vädret inte riktigt är på vår sida här i skogsgläntan idag, bäddar jag upp med kuddar och macarons samt en stark espresso för att piggna till. Har ni förresten sett de små söta espressokopparna från Swedish Grace/ Rörstrand? Nya för i år tror jag bestämt och det är Louise Adelborg som står för designen. Jag har ju även andra koppar från just Swedish Grace och tycker verkligen om dem. Min stil helt klart. Håller ni utkik här imorgon kommer dessutom en tävling med Swedish Grace i potten.. säger inte mer än så just nu men gah vilket pris!

Jo, så den där sommarvärmen vi fick känna på igår försvann och i luften hänger dimman tung och vore det inte för all grönska så skulle allt kännas grått, men har man levt i snö och is under så lång tid så gör det liksom inte så mycket att dimman ligger som ett täcke. Allt spirande och grönskande talar ju om att det är historia och att vi nu har så mycket härliga dagar att blicka fram mot.

Ikväll blickar jag fram mot Eurovision 2013 - inte alls vad jag är sugen på men äldste sonen har deklarerat att han minsann tänker vara vaken ända till slutet vilket gör mina alternativ på annan aktivitet helt obefintliga.
Men är det lördag så är det och jag överlever nog en miljard dåliga bidrag bara jag får äta ostbågar och krama på de mina.
8 kommentarer:

Anna Margareta sa...

Jag är inte heller något fan av Eurovision och kommer inte att se så mycket. Men! det är fantastiskt kul att det är i Malmö. Kram

Titta in hos Thess sa...

Här blir det nig oxå Eurovision ,åtminstone så länge jag håller mig vaken ;)))
Och du.... Hälsa Bogdan hahahav=))))))

Kram Thess

P.s macaronsen ser ju vääääldigt smarrigt ut ;)

Nilla Q sa...

Ja, det kan nog bli lite långdraget, men vi ska titta här med. Får se om det blir hela kvällen... Men ostbågar är ju alltid gott:)

Kram Pernilla

Lena - gott för själen sa...

Här har vi haft jättehärligt väder idag. Och nu laddar vi för ESC. Tycker det svenska bidraget är riktigt bra och sen hörde jag en bit på norska. Också riktigt bra. Som sagt, ett tillfälle att mysa tillsammans om inte annat.

Kram Lena

Anonym sa...

Låter som en toppenlördag kram Sofia

evalevabo sa...

Snygga kuddar. Gillar mattan också. Var kommer den ifrån?
Ha det bra
Eva

Sahra sa...

Älskar kuddarna. De är så fina och lätta att matcha. Jag har i grått. Men funderar på att köpa några även i blått. Älskar dem. Ha en fortsatt fin helg

Limestone by the Sea - Victoria sa...

Ja hemmamys är verkligen skönt och välbehövligt på helgen. Vacker bild också! kram Victoria