söndag 12 maj 2013

Under ett körsbärsträd i Östergötland


Här hittade man mig i helgen. Under blommande körsbärsträd i Kolmårdens djurpark.

En hel helg har vi haft bland vilda djur och en massa tid att umgås med goda vänner. Kolmården med tillhörande övernattning på Vildmarkshotellet och jag får nog lov att tillstå att barnen har haft en riktigt underbar helg, vilket ju självklart även vi vuxna har haft. 
Jag har ungefär en miljard kort i kameran så jag orkar inte alls gå igenom och pilla med dem just nu. Nej nu vill jag ha min efterlängtade söndagskväll så bildkavalkad får det helt enkelt bli någon dag senare. Dessutom ska jag sitta flera timmar på flygplan imorgon så då kan jag ju passa på att pyssla med lite bildredigering. Perfekt syssla för att slå ihjäl tid på flyg.

Så vill jag också passa på att meddela att "'Stora Bloggdagens" deltagare tillsammans samlade in 3 400 kr till insamlingen "För varenda unge"! Totalt 1 632 barn kan vi nu vaccinera mot Polio. Kika in HÄR för att läsa mer , och all cred till Thess som tog initiativet och skötte denna insamling. Alla som bidragit är publicerade med namn. Stort tack även till er!

Nu kväääääääälll och soffa!


2 kommentarer:

Hajan sa...

Det var fina underrättelser Du kommer med. Tänk vad pengar gör mycket, allt är ju ett strå till stacken.
Djurparken är ju vardagsmat för oss i Kolmården, många,många timmar
tillsammans med barn och barnbarn.
Min dotter hade sitt första jobb där, på Delfinariet under skolloven. kram Hajan

Anonym sa...

Vilken helg! Tror ni har haft det bra både stora och små. Måste vara vackert där med alla blommande Körsbärsträd. Roligt att vi kunde hjälpa så många barn. Fantastiskt!
Kram Maria