måndag 27 maj 2013

Sista veckan i Maj


Den allra sista veckan i Maj tar sin början och på lördag börjar sommaren på riktigt när vi går in i Juni med skolavslutningar, midsommar, bara ben och allt som hör därtill. 
Minns det så väl - den där känslan när sommaren hade kommit och varje dag var ett steg närmare dagen då man skulle få lov i oceaner av tid. En sådan känsla av total frihet går nog inte längre att uppbringa.

Mina små är äntligen ute nästan hela tiden och de fullkomligt älskar friheten av att kunna strosa runt i blåbärsriset, springa i gräset och plocka små buketter av blommor. Ja och så slåss de såklart också mellan varven - men det gjorde de redan innan de tillbringade så mycket tid ute så det är inget nytt med det över huvud taget.

Själv väntar jag med spänning på att få ta tag i spaden och gräva ner de där träden jag inhandlat. Känner jag mig själv så kommer de att pysslas om som små bebisar och jag ska verkligen, verkligen försöka få dem att överleva och inte bli offer för skogens vilda faror..

Nu kickar vi igång veckan  - sista veckan i Maj!

Ja just det ja - vi har också en vinnare av klänningen från Nordljus. Det blev "På Selmas Gata" som vann den. Grattis! Maila mig din adress och vilken storlek du önskar!


9 kommentarer:

Linda sa...

Ja, veckorna går fort och nu äntligen är vi snart inne på de riktigta sommarveckorna. Hoppas nu bara att tiden går lite långsammare så att vi hinner njuta ordentligt av de härliga sommardagarna.

Kram Linda

Design by Tornblad sa...

Härlig tid vi har nu och även framför oss!

Ha en bra dag!
Kram Malin

hemma hos lilla mej sa...

Underbar tid nu och förhoppningsvis ännu bättre i juni.Önskar dej en fin start på nya veckan fina du .Kramar Rita ♥

Life´s Silverlining and I sa...

Ja herregud nu har jag inhandlat barnens avslutningskläder, bara skorna till dottern fattas☺skönt att semestern närmar sig! Kram Nilla

Anna Wahlstam sa...

Vilken härlig bild!!!
Var i Sth förra veckan och köpte dottern klänning och kofta till avslutningen. Skorna måste hon prova, men om hon får välja misstänker jag att det blir klackaskor;-)
Kram Anna

www.saltostil.se sa...

Att vara vuxen innebär så många andra områden att njuta av men visst hade det varit härligt att känna den där känslan du skriver om liksom känslan när man väntar på tomten. Det och mycket annat unnar vi de små och som vuxen inser man att dagen är nu och den kommer inte igen därför njuter vi än mer om vi påminner oss om det! Ha en mycket skön avslutningen av maj och intåg av juni :-)

mammaxtre sa...

Det låter som en fin miljö för dina barn att växa upp i. Härligt!

Sista veckan i maj, det har du såklart rätt i. Sista veckan med vår för sedan har vi sommar.

Ha en fin tsdag

Mittgodastefinaste sa...

Det har gått så fort sista här nu!

Lycka till med träden! Nyss stod ett rådjur här och bara fullkomligt vräkte i sig från ett träd...

Kram Jenny

Ninelin sa...

Vilken härlig bild! kram