söndag 28 april 2013

UtefixVilken fantastisk söndag vi fick idag!
Solen strålade och värmde och trädgården har fortsatt fått sig en "vår-renovering", en väldigt välbehövlig sådan kan tilläggas. En sväng förbi stora  blomsterbutiken och inköp av diverse växtlighet hanns även med som sedan med omsorg har planterats i krukor och placerats på väl valda platser. Allt för att få våren att känna sig lite mer välkommen och för att få trädgården att inte se så fullt så vissen och död ut.
Två fina olivträd fick följa med som placerades i stora korgar på varsin sida om terassdörren. 


Ja och så har vi eldat. Visset gräs, döda löv och grenar och allt annat torrt och skräpigt har fått flyga upp till himlen i ett stort rökmål och bereda plats åt ny växtlighet. Att mina enda små blommande växter, några små krokusar och nyutslagna vitsippor strök med i branden var kanske inte meningen. 
Men shit happens - ibland!

Nu nyduschad och i mysigaste morgonrocken, en kopp te lite förberedelser inför veckan som kommer och framförallt inför lördag. Sen tidig (hmm.. hur det nu ska gå) säng. Imorgon ringer klockan tiiiidigt och en morgonflight kl 07.00 väntar.. phu..ibland tär det där resandet på en stackars mamma.

6 kommentarer:

CONCEPT by JESSICA sa...

Så fint med olivträd, måste inhandlas även här..
Ha en fin vecka, kram

Titta in hos Thess sa...

Men titta vad mycket ni hann med!!!!
Trots lite blom bortfall ;)
Men hey...,,, lite svinn får man leva med he he.

Kram Thess

Life´s Silverlining and I sa...

Vad fint du har gjort! Resande sliter. du har en tuff vecka framför dig men det ska bli väldigt kul om nästan en vecka. Kramkram Nilla

Hemma på Sjuan sa...

Vad fint på er uteplats! Olivträd kan man ha hur många som helst...
Ska du hinna med att resa oxå innan stora eventet!
Ha en bra vecka och va rädd om dig, kram Suss

Charlie sa ... sa...

Fint och härligt!


Och ja, snart stora Bloggdaten. Jag är med er i tankarna!

KRAM

Jess sa...

Det är så härligt att få börja fixa i ordning ute, planera blommor och göra fint! Jag ska nog bannemej köpa mig ett olivträd till balkongen i år :) Kram