onsdag 17 april 2013

Ett litet tips
Bjuder på ett litet tips såhär en vanlig onsdagkväll. 
Jag har ju blivit totalt förälskad i mina Beach House produkter (har både morgonrock och Pyjamas) och kan nästan ständigt hittas i just dessa plagg. Ja hemma alltså, inte på jobbet direkt.
Nu har jag siktet inställt på att pröva deras fantastiska sängkläder som jag bara hört så mycket gott om. Någon som provat?

Hur som helst, med detta sikte inställt fick jag nys om att Beach House har en tävling på Facebooksidan där man kan vinna ett "Bedspread" och 4 "cushion covers". Så nu ska jag försöka håva in den vinsten och komplettera till mina "snart" inköpta sängkläder. Det blir nog bra det här, man måste ha målbilden klar som med allt annat bara!


Leveransen av Beach House produkter inför Stora Bloggdagen, jo för ni har väl inte glömt att Beach House är med och lottar ut finfina priser även där, de har jag gömt för att jag inte ska hitta mig själv i just de kläderna en vacker dag. Jag tror inte att ni skulle uppskatta det lilla partytricket... så nu är de "inlåsta" tills vidare!

5 kommentarer:

Titta in hos Thess sa...

Ha ha ha jadå här sitter jag själv insvept i mina Beach house kläder från topp till tå.......och jag älskar't ;))))
Måste ju snart ringa varandra för tusan och planera hur vi gör på fredagen ;))

Kram Thess

Helenas enkla vardag sa...

Jag har lakanen och de är underbara! älskar dom och även sambon älskar dom! vad har ni för fuffens för er då!? Något spännande?
Kram Helena

Lena - gott för själen sa...

Jajamen, lakanen är underbara. Det enda minuset är att om man tumlar dem som vanliga lakan (torrt) så fäller dem oerhört mycket bomull. Man får tumla dem lite fuktigt helt enkelt.

Men det är det värt.

Kram Lena

Iris // Alla dagars kaos sa...

Jag har sängkläderna och de är absoluta favoriter här hemma, de allra mjukaste och mest underbara! Kan rekommenderas!

Kram /iris

Mittgodastefinaste sa...

Jag har inte provat något av deras men en sån där liten pyamas skulle sitta fint!

Önskar dig en fin torsdag! Själv sitter jag i 48timmarskarantän med barnen...

Kram Jenny