torsdag 4 april 2013

Nedräkningen kan börja - en månad kvar


Exakt en månad kvar - sen smäller det och nu börjar nerverna så smått sätta in. 
Det ska bli så ofantligt roligt, men jo lite nervöst är det också. Tänk jag har ju fixat all detta helt själv. En dag för en bra bit över hundra personer - måtte nu allt klaffa hela vägen!
Fast egentligen är jag nog inte så orolig - jag är rätt säker på att det kommer att bli precis så bra som jag vill och hoppas att det blir och ja, jag vet ju att jag verkligen är en grym projektledare, så jo visst fixar vi det här tjejer!

Som sagt, en månad kvar nu - det har blivit lite avhopp nu så det finns fortfarande biljetter om någon fortfarande skulle stå i valet och kvalet. Kom vettja - ni kommer att få en oförglömlig dag.
Det ramlar in en del frågor lite då och då, framför allt på om det kommer att publiceras någon lista på deltagare? Ja - en sådan lista kommer att komma några veckor innan eventet. Håll utkik.

Idag har jag dessutom startat en Facebooksida som heter Stora Bloggdagen där info kommer att publiceras samt där ni själva kommer att kunna ta kontakt med varandra, se vilka ni är och kanske dela med er av något. Här hittar ni den. Gilla så får ni automatiskt alla uppdateringar!

En månad kvar var det - jeeeeeeeeeeeesus!


9 kommentarer:

♥Linda♥ sa...

Ja nu kittlar det i magen! Värst för dig såklart som har så mycket att rodda med. Du verkar helt otrolig på att dra igång saker. Kul! Själv känner jag mig lite nervig inför att åka på något sånt här själv men samtidigt modig ;) Man måste ju våga för att vinna, eller hur?
Ha en fin dag!
Kram Linda

mammaxtre sa...

Detta event ser jag mycket fram emot. Ska bli så trevligt att träffa trevliga bloggerskor på annat sätt än genom blogsfären.

Ha en fin dag

Hemma på Sjuan sa...

Vad spännande! Och du är helt otrolig som fixat allt detta!
Synd att det var dålig timing för min del med valpar men jag kommer säkert få se massor efteråt :)
Kramis Suss

Lena - gott för själen sa...

Det ska bli så himla kul det här, att träffa både nya och gamla vänner! Du är galet duktig som fixat allt detta. Heja heja!

Kram Lena

inge sa...

Best of luck I am sure it will be great

Krannina sa...

Längtar! Vilken dag du fixar - heja dig!

Bra med FB sida :-)

Kram

Ekenäsliv sa...

Jaaa, helt otroligt!!!
Kommer det vara nån paus innan kvällen aktiviteter sätter igång eller flyter allt på? Funderar ju på vad man ska ha på sig??? ;-)
Första gången jag går på nått sånt här så det ska bli hur spännande som helst!
Kram anna

Bromans Bravader sa...

@Ekenäsliv

Ja det blir ca 1-1,5 timme mellan dag och kvälls aktiviteter. Det kommer dock finnas ytor att "mingla" på under den tiden.
Kram Jannike

Home2tiny sa...

Ser så fram emot den här dagen. Ska bli fantadtiskt kul att träffa alla IRL, men visst jag erkänner att det fladdrar till i magtrakten när jag tänker på det. Jag både imponeras o beundrar dig hur du fixar ihop den här dagen, med både familj, arbete, blogg o säkert mycket annat. Det krävs en kvinna som vet hur man jonglerar med många bollar i luften. Heja dig. Ha en härlig helg. Kramisar Tina