tisdag 30 april 2013

Vill ni fråga dem någonting?
Det kommer ju att bli en frågestund efter varje föreläsning på lördag så då har ni chansen att ställa den där frågan ni undrar till Jannice, Maria och Malena.
Om ni redan nu har frågor eller kommer på frågor ni skulle vilja ha ett svar på innan lördag så kan ni väl skriva dem här i kommentarsfältet eller maila dem till storabloggdagen2013@gmail.com så ska jag se till att sammanställa dem så att tjejerna kan få svara på dem på lördag.
Det kommer givetvis även att gå bra att ställa frågor direkt under frågestunden!

Önskar er en trevlig Valborg - Imorgon är det Maj, visst låter det härligt!

PS. Glöm inte Facebook sidan Stora Bloggdagen och hashtaggen #storabloggdagen för Instagram posting relaterat till vår dag

1 kommentar:

HOUSE of ADELA sa...

Hej fina Jannike,
Det är med sorg jag säger här att jag/vi inte har möjlighet att komma på bloggdagen, jag hade så gärna velat. Min mail/FB och blogg har varit utsatt för något vi försöker utreda så jag kommer fortfarande inte in i mailen och kan läsa dina, så därför får svaret bli här. Mycket har hänt och det fattas dessutom barnvakt för mannens mindre barn. Alldeles för mycket omkring mig med som har tagit energi och läget är inte rätt just nu.
Jag vet att ni kommer att få det toppen och du är en stjärna som ordnat allt detta! Hör av dig till mig om detta ställer till problem av något slag. Jag hoppas få i gång min mail under veckan.

Många kramar ♥
Adela