tisdag 16 april 2013

To die forHar ni varit med om att man träffar någon som man genast tycker sådär genuint mycket om? Någon som man klickar med fast man egentligen inte känner varandra? Har ni också varit med om att möta någon "såhär", via cyberspace, aldrig i verkligheten men här ute känns det som om ni känt varandra läääänge?

Jag blev "hooked" på little.u smycken för länge sedan och där och då, i samband med mitt första inköp, blev också Ulrika en "vän". Självklart kommer hon på bloggdagen och då får vi faktiskt möjlighet att träffas för allra första gången! 

Men sen är det ju så att hon också tillverkar bland de finaste smycken man kan tänka sig, och någon kommer att ha det angenäma nöjet att gå hem med smycken från Little.u. 
Under dagen lottas både Wings of Love, Scull och Braided gold ut och som vanligt vill jag ha ALLT! (fast mrs scull har jag redan...)

Enligt min mening - smycken to die for!

10 kommentarer:

Life´s Silverlining and I sa...

håller med, både gällande att "litte u" verkar vara en så go tjej och att hon gör fina smycken! Kram Nilla

Sahra sa...

Väntar hem ett nytt little u smycke när som helst. Vet inte hur många jag har från henne. Älskar smyckena. Gillar också hennes blogg. Att hon dessutom är polare med coolaste tjejen på andra sidan Atlanten borgar för en riktigt sjysst personlighet. Ska bli otroligt kul att träffa henne också

Beautifulosophy sa...

Såå fina! Kram Caroline

Anonym sa...

Vilka härliga smycken! Ni kommer verkligen att få en toppendag! Så synd att jag inte kan komma :(( men Spanien väntar ju inte.... Det får bli nästa gång istället.

Kram
Rebecca
http://pilotfrun.se

Helenas enkla vardag sa...

Hon gör verkligen fina smycken! Åhh hoppas man kan vinna ngt!
Skulle vara så kul!
Kram helena

Titta in hos Thess sa...

Jäääätte fina smycken!!!!
Och så roligt med hand gjort och inte bara en massa massproducerat.
hoppas att du är något piggare i dag ;))

Kram Thess

Mittgodastefinaste sa...

Gud så fint det var, det där vinghalsbandet!

Kram jenny

Anonym sa...

Super fina! Vem vann tävlingen??

Kristin Johansson sa...

Guuuud så mycket snyggt!!

Kram

Johanna Stålros sa...

Åhh så kul- älskar hennes design- hon är grym den tjejen och det ska bli så kul att träffa henne och alla andra så klart;) Kram