torsdag 18 april 2013

Kvällssol


Jamen som jag har längtat efter den, kvällssolen.
 Med sitt mjuka, varma ljus smeker den kvällen och lämnar inget annat efter sig än en gyllengul värld och en varm pirrande känsla i magen. Som jag har längtat. Längtat efter ljusa kvällar och lekande kvällsbris, längtat efter fåglarnas kvitter och solvarma stenar. Nu äntligen har våren kommit på riktigt och hela min kropp vill bara skrika att det här det var minsann inte en enda dag för tidigt.


Några fläckar envis snö ligger fortfarande kvar, men om man nu har väntat så här länge på våren, då får man ta fram en spade och gräva fram den helt enkelt.
Till och med blommorna söker sig envist upp genom de fläckar av snö och is som så krampaktigt vägrar att släppa taget. Hela naturen jobbar så envist med att skynda på det som vi alla så längtar efter och den här gången kommer minsann vintern att förlora, för våren, den är redan här.

6 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Underbart med sol och vår:) Åhh när jag ser dina bilder på liten så önskar jag ibland att mina barn är mindre igen. Den stora har st 43 i skor och luktar fotsvett och mumlar mest=16 år och den lilla illern 12 år, ja han vet jag inte vad han håller på med:)) Nu ser jag fram emot bloggdagen.

Kramkram Anne

Hajan sa...

Detta som Du talar om det känner vi
allesammans nu. Det är underbart
att känna just det där härliga ända
ner i magen.
Tjohej nu är det vår, nu kl 03.15
har jag 6+ redan.
kram Hajan

Life´s Silverlining and I sa...

Den översta bilden var fantastiskt vacker! Kram Nilla

Anonym sa...

yes våååååår hurra vilken härlig bild på kvällssolen : ) trevlig helg kram Sofia

mammaxtre sa...

Men vilka bilder, så fina!

Annaochlivet sa...

Fantastisk bild där på vägen! :) Ha en fin helg! Kramar