lördag 18 februari 2012

Till de småHärliga Lördag!
Det är något speciellt med helger. Den där sköna känslan av lugn och ro, familjetid och mys, det är inte mycket som slår den. Idag är jag på ett alldeles sprudlande bra humör. Utivlad, pigg och glad med en bubblande känsla i magen. Så himla skönt att bara vara. Och så ljuset förstås. Ljuset börjar komma tillbaka och det går liksom inte att inte vara glad och pigg när man riktigt känner hur vi går mot ljusare tider. Längtar!

De små fåglarna har det inte lika lätt nu när snön ligger tjock. Att fylla på deras lilla hus med goda frön är nästan ett måste nu. Jag vill att alla ska ha det bra här hos oss. Stora som små.
I eftermiddag blir det nog lite cupcakebak inför morgondagens firande av lillan. Och ikväll går vi givetvis "all in" i Melodifestivalen. Jag vet vem jag kommer heja på. Vet ni?

9 kommentarer:

smile sa...

Så klart! Fast Andreas får kanske nån röst från mig också...

Här håller snön på att försvinna. Det var skidåkning planerad för killarna i familjen idag, men snön försvann och maken blev sjuk, så det var kanske meningen.

Ha det gott! Tror att R har minst 180 tummar hållna för sig ikväll.

Sahra sa...

Klart vi röstar Ranelid. Jag har en känsla av att det kommer bli minst lika intressant som när vi fick se liveföreläsningen förra lördagen. Klart de små ska ha mat också. Vi har dock inte alls så fint fågelhus som ni har. Ha en fin helg. Kram

Att vara någons fru sa...

Så himla fin <3

a piece of happiness sa...

Jaaa det vet jag jag.

Men jag säger som SMILE Andreas är ju min favorit han får en han med.

när började du med ordkontroll?

A House With A View sa...

Halloj snygging!!! Jaaaaa nu blir det mello, har laddat med chips och dipp, hihih!! Och jag håller med, nog känns allt lättare när ljuset börjar komma tillbaka, noterade faktiskt fågelsången utomhus idag och fick lite vårfeelings:))

Kraaaaaaaaaaaaaaaaam aka

Titta in hos Thess sa...

Det är klart att dom små pippina ska ha lite lördags snacks =)
Brukar inye rösta i mellon faktiskt men det är klart jag är väll mer för artister än författare om du förstår vad jag menar MEN å andra sidan har jag ju inte träffat karln heller =).
Hoppas cuppisarna blir bra och att ni får en skön kväll.

Kramar till dig!!!

Johanna Stålros sa...

Japp jag vet;) Trevlig kväll. Kram

HOUSE of ADELA sa...

Du ser så pigg och söt ut!=)
Bra att du tänker på de små fåglarna;) Jag matar ofta änder m m trots att jag inte har några små barn att skylla på längre som ska mata dom;) Tantvarning kanske?!=)
Förra året i djupa snön utfodrade vi rådjuren med;)
Såklart vi röstar i kväll på Mr R!!

Kramar
Adela

johanna sa...

Håller med, helger är något alldeles speciellt. Så underbart skönt att bara få vara efter en veckas arbete.

Självklart blir det Mello ikväll!
Ha en fin kväll!
Kram kram