söndag 12 februari 2012

Snigelspår


Vaknade tidigt som vanligt. När tillfälle bjuds, varför, varför sover jag inte längre då? Igår vaknade jag 6.15 och lyckades halvsova till 8. Inte lika illa idag, klockan var nog närmare halv nio, men ändå. Jag gick ju och lade mig mycket senare. Åtta års uppstigning före klockan 6 har väl orsakat spår i hjärnan. Djupa hjulspår som gör det helt omöjligt att vika av från den programmerade rutten. Det är bara att inse.

Hur som helst, härlig kväll igår och snigelspåren i "hallen" vittnar om detta. Kläder och smycken som ligger på rad och berättar en historia om någon som klätt av sig i bara farten, med sängen som inställt sikte. Snigelspår är alltid ett tecken på att ett kalas varit lyckat!

Och så dessa goodiebags. Jisses. Kikade i dem först nu på morgonen och det är så mycket saker. Kanna från Matteus, Kopp från Ittala, ask från Ittala, shampoo, förkläde från Eva i Walla, Underbara sockor från Lisbeth Dahl, rabattkoder och presentkort både här och där, tvålar, Doftljus från Durance och väldigt mycket mer. Hur sjutton ska jag få hem allt detta?

Nu ska jag faktiskt bege mig ner och äta frukost och smälta nyheten av att Whitney Houston har dött. En ikon har gått ur tiden och det känns nästan lite overkligt.

13 kommentarer:

Tina sa...

Jag hörde om detta tragiska öde i morse,jag gillade ju hennes röst så mycket!
Spåren ser sköna ut...

kram

hemma hos lilla mej sa...

Verkligen tragiskt med detta ödet.Ha en skön söndag.Kram Rita ♥

Mindecor sa...

Sitter och kikar igenom Emmas lista över alla som var med igår. Hittar bloggar till ansikten istället för tvärtom. Lite synd att det inte hanns med att träffa fler. Är ju inte helt lätt att hoppa på folk bara så där. Kul iallfall.
Tittar in fler gånger, helt säkert!

Lilla Majken sa...

Låter som du har hade en riktigt trevlig kväll igår. Visst är det tragiskt men jag måste säga att jag blev föga förvånad med tanke på det skick hon har varit i de sista åren.

Ha en härlig söndag! Kram Therese

Lilla huset på prärien sa...

Hej!

Ja jag håller med Mindecor där uppe. Det fanns så många bloggare på plats som jag inte överhuvud taget fick hälsa på. Men så trevligt vi hade! Min favorit var ju helt klart NilsPils :)

Jenny

creando sa...

Sååå roligt att träffa dig igår! Jag är så glad för det. Ses mer via nätet, tills nästa gång :)
Kramar Kicki

johanna sa...

Spåren vittnar helt klart om en lyckad kväll :). Kul med så fina goodiebags också!

Tragiskt att hon har gått ur tiden, en otrolig sångerska!

Ha det gott!
Kram johanna

Mamma C sa...

Det låter som en superlyckad afton du har varit med om. Vad mycket fint det var i påsen oxå.
Ha en skön söndagskväll.
Kram Mamma C

Lisa sa...

Det var himla trevligt å träffa dej i går även om det inte blev nått längre samtal. :D
Jag kommer titta in här även fortsättningsvis. :)

Elina sa...

Du verkar ju haft en helt underbar helg! Skönt att kunna sova lite extra ibland, fast jag är också sån som vaknar tidigt fast jag inte behöver. Rätt skönt att vakna tidigt och veta att det inte kommer några skrikande, hungriga barn dock :)
Väntar spänt på att få höra mer om bloggeventet.
Stor kram

Helene sa...

Åh va synd att vi inte träffades, mitt tonårsjag tittade fram och sabbade de där ramarna som Emma hade satt upp. Nåväl, det kommer fler gånger. Hoppas du hade en kul kväll. Kram

Jess sa...

Låter som bloggeventet var riktigt lyckat, kul! Synd bara att det inte blev någon sovmorgon :)

min tekopp sa...

Visst var det helt underbara grejer i goodiebagen. Nu försöker jag, precis som Mindecor skrev lite längre upp, placera ihop ansikten med bloggar och inte tvärtom. Herregud som många underbara människor där fanns som jag önskar att jag hade hunnit prata med.

Kramar