söndag 26 februari 2012

Söndagshäng

Underbar helg har vi haft. Så himla harmonisk och skön. Bara varit med varandra och träffat vänner som vi tycker om.
Stan fick besök av oss idag. Sedan vi för snart två år sedan flyttade utanför stan så är det inte så jätteofta vi åker in hela familjen. Men idag var vi hos fina vänner och hälsade på i våra gamla kvarter.

Vilken nostalgi att åka förbi gamla huset. Minnena väcks till liv och bilder av livet flimmrar förbi. Som en länge sedan glömd film som spelas upp i huvudet. Första promenaden med barnvagnen, parkhänget, morgonrutinerna till dagis, kaffe på fiket och vin på uteserveringen i parken. Bilder av vänner och händelser som satt sin prägel på en tid som aldrig mer kommer tillbaka men som jag är lycklig över att ha fått uppleva och att få bevara som fina minnen.

Men idag var det nya minnen som skapades. Lek och stoj och trevligt sällskap. Ibland är det så skönt att bara få göra ingenting utom att just "hänga" en söndag.

5 kommentarer:

The Photocopy sa...

Låter som en ljuvlig söndag! Kram

vardaxlyx sa...

Otroligt fina bilder du bjuder på =)
Ser ju ljuvligt trevligt ut vännen!! Jag vill önska dig en kanon trevlig måndag oxå!!
KRAM i massor

smile sa...

Precis så som en söndag ska vara. Härligt! Då är man extra rustad inför en ny vecka.

ha det gott!

lilla.u sa...

Så som en söndag ska va!
Låter väldigt trevligt ...
Var bodde ni tidigare?
Stor kram (allt är ok på kontot btw).
Ulrika

Pernilla sa...

Vad härligt! Och känner igen nostalgitrippen du beskriver - åkte själv förbi huset med vår gamla lägenhet i stan där vi bodde när Theo föddes. Massor av minnen, promenadvägarna, öppna förskolan, och känslan av att slungas tillbaka i tiden.