måndag 6 februari 2012

Spännande vecka


Ännu en måndag! En kall, bister vintermåndag. Men jag känner mig ändå glad och upprymd, den här veckan har så mycket spännande saker att ge.
Nej, jag har inte gått bananas i helgen och shoppat mig rakt ner i fördärvet. Önskar att jag hade, men tiden har liksom gått åt till att passa sjuka barn. Och friska barn också för den delen. Och hrmmm, tiden kanske inte är den enda orsaken... men vi kan väl säga så.

Till helgen smäller det ju. Det stora Bloggeventet som sötaste Emma ordnar går ju av stapeln. Ovan är kläder jag gärna skulle ha på mig. Men nu har jag ju inte haft.. hrmf... tid... att köpa dessa godbitar. Och då är det ju så himla bra att allt detta finns hos Creative Lounge som tävlar ut 5 000 kr att shoppa sig bananas för. 

Jag har ju precis skrivit att jag nästan aldrig tar kort på mig själv. Dels för att det inte blir bra, men också för att jag ogillar att vara framför kameran. Den tycker liksom inte om mig lika mycket som jag tycker om den. Men vinner jag 5 000 kr hos Creative Lounge, då mina vänner. Då ska ni få se mig posa i vart enda plagg. 

Jajje men, det ska ni, vare sig ni vill eller inte!

7 kommentarer:

Sahra sa...

Jag hade lika gärna kunnat plocka ihop din outfit också. Klänningen är bedårande. Så otroligt fin. Troligen sätter jag inte på mig korallfärgade brallor när det kommer till kritan, utan väljer kaki eller som du lite bruna. För det är mer jag. Men ibland kan man ju känna för att skoja till det lite. Ciao

Mitt lyckliga lantliv sa...

Åååh så mycket snyggt du hittat! Jag vill väldigt gärna se dig posera i vart endaste plagg så jag hoppas verkligen att du vinner. ;)
Kram

Vintage House sa...

Hej
Vad kul med eventet min vän Anna med bloggen My lovely things ska oxå dit...
härligt att vinna lite att shoppa loss för...

ha en mysig kväll
kram
sandra

Titta in hos Thess sa...

Rakarn´s fin outfit du samlat ihop.
Hoppas verkligen du vinner så att vi får se dig pousa ordentligt.
Önskar sååå att jag kunde följt med på eventet i helgen hade varit så kul att träffa många av dom man besöker här inne varje dag.
Tycker att din "osminkade" bild var riktigt fin =)

Kram Thess

Tina sa...

Då hoppas jag att du vinner!

KRAM o ha en bra dag

Vardagslyx sa...

Sååå mycket fint det blir om du vinner:) Lycka till!

Kram Pernilla

The Photocopy sa...

Tjusigt! Ska försöka få ihop ett collage själv :)
Kram!