fredag 3 februari 2012

Dressed for Success

Ja men visst kom den där "snökanonen". Jisses vilket väder det var i morse. Höll inte på att komma till jobbet. Sjuuuuukt långa bilköer. Var nära att vända och åka hem och sätta mig, men insåg rätt snabbt att hemma huserar en pappaledig man, en 14 månaders kille och en 4 årig tjej. Inte optimal arbetsro där inte. Och medan jag satt och funderade så löste trafiken sakta men säkert upp sig. Men sjukt halt och ofantligt mycket olyckor som rapporterades på radio. Tänk vad snö och kyla ställer till det!

Och nu har jag varit i shoppingtagen senaste dagarna. Har ju tidigare berättat hur min garderob har skrikigt efter uppdatering nu när jag börjat jobba igen. Så jag har gjort några inköp. Riktiga impulsköp skulle man kanske kunna säga. Klänningen och blusen gjorde så att jag med nöd och näppe han med planet hem från Köpenhamn i måndags. Fastnade liksom i Malene Birgers butik på Kastrup med en hel hög fina kläder. Och så 50% rea på det, sen var liksom hemfärden inte så viktig längre.

Jag har en faibless för Malene Birger helt enkelt. Så är det bara. Hennes kläder, det är jag. Och med min nya klänning kan jag ju gästspela i Tjuv och tjuv och kanske tjäna in lite pengar igen, nu när plånboken väger lite mindre än tidigare. (Ni som har barn som tittar på Bolibompa vet vad jag menar med Tjuv och Tjuv, och håll med. Visst skulle jag göra mig bra där bakom galler och lås)

Och sen blev det ett par skor. Och sen inget mer.

Och nu är det fredag!

6 kommentarer:

Om 4barnslivet sa...

ingen snö här... men shopping:)
Kram på dig!

Sahra sa...

Aj då. Inte den effekten man vill ha. Jag är så hopplös att jag inte ens vet riktigt vad jag har för hudtyp. Förstår du då på vilken nivå mitt engagemang ligger. Jag är torr som fnöske på kroppen. Det ser jag, det känner jag. Och visst, ansiktet stramar efter tvätt och jag behöver smörja in det. Runt ögonen uppvisar det lite torrhetsrynkor om jag ej är noga med insmorning. Så jag tror att jag har en ganska normal hy just i ansiktet. Ska gå till den här skönhetssalongen som Fröken Wahlgren hyllar och som säljer glo. Ska höra vad de tror.

Jag är också svag för Malene. Man kan vara businessklädd med knorr i hennes kläder. Har handlat sååå många gånger på just Kastrup. Åker alltid i god tid så jag ska hinna gå runt i butikerna där. Ha en härlig helg

Dagar hos mig sa...

Åh, vilka fina kläder och skor. Och er sovrumstapet lite längre ner var helt ljuvlig:) Trevlig helg!

Casa of Mia sa...

Åh så mycket fint kram

Pernilla sa...

Du hade absolut varit snyggast i Tjuv och Tjuv!

Trevlig helg! Kram P.

Vintage House sa...

Såg att de har kommit massa snö i vissa delar vi har inte fått någon....
härligt fina kläder du har hittat kul att uppdatera garderoben
ha en mysig helg
kram
sandra