söndag 5 februari 2012

Den osminkade sanningenDet blev ännu en dag inne idag som sagt. Fick sitta i soffan och kika på killarna som lekte utanför. Stora E drog iväg till en kompis så badhuset slapp jag..

Och sen så var det just det här med fotografering. Jag är ju en rookie och håller på att lära mig. Ju mer jag lär mig, ju mer inser jag vad lite jag kan och vad mycket jag har kvar att lära. Till exempel det här med att fota med självutlösare... får liksom inte till det med fokus och skärpa. Hur gör ni?
Har ni några tips? Böcker, kurser eller något som gör att man utvecklas inom det här området som jag vill behärska mer än vad jag gör.
Och hmm.. ja, det är söndag. Jag är osminkad och vette sjutton om jag ens borstat håret... men håll tillgodo. Det här är den osminkade sanningen. Och förhoppningsvis kommer några av er ändå att kunna känna igen mig på lördag... även om den version av mig själv som kommer att dyka upp då kommer att bära ett lite mer uppsminkat jag.

17 kommentarer:

Tina sa...

Det här med självutlösaren, vilket namn bara..behärskar jag knappt för bilderna blir aldrig bra. Jag gillar inte att vara framför kameran så jag övar nog för lite..
Ska det till en bild på mig får jag be om hjälp.
Tycker att du ser riktigt trevlig ut, så modigt av dig!

kram

Vintage House sa...

Ja du jag har ingen aning om självutlösaren men jag vill som du lära mig mer och mer men nu räcker inte tiden till......
Här har oxå varit en helt osmikad och håret står åt allt håll:)
kram
sandra

Gardenhouse sa...

Nej du tyvärr inga tips...är bara nybörjare. Ena dottern däremot är utbildad i ämnet.
Snygg kofta du har!
Är det på lördag ni ska på blogg träff?
Ha en fin Söndagkväll,
kram Sussi

A House With A View sa...

Vilken jättefin bloggerska!!!!!! Supersöt!!!! Vad kul att få se dig!! Jag tar ju en del foton av mig själv men tänker varje gång att nääää detta var sista gången, haha!!! Men samtidigt gillar jag att visa kläder jag köpt och så blir det som det blir;) Jag har inga knep, tar bilder i vårt badrum och de blir ju hellre än bra, haha!!!!!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

Sahra sa...

Fråga Emma. Hon är självutlösarens mästarinna. Himla snygg du är. Till och med den osminkade versonen. Life is a bitch. Snygg, smart, trevlig, fin familj, snyggt hem. Har du valt kläder?

Amileaks sa...

tjusig!

Too di Boo ♡ sa...

Men vad söt du är:)
jomen jag har fått instruktioner av Emma..så lätt säger hon..Ö V A :)
Okej tänker jag..det blir lite spring fram å tillbaka till kameran för att få riktig skärpa..men ta först provfoto på var du ska vara och sen..ska det väl gå:)))) kram fina:))

Anonym sa...

Skriva att du är osminkad..DU ÄR JU SMINKAD PÅ BILDERNA FÖR SJUTTON!!! TROR DU VI ÄR BLINDA ELLER???

Vardaxlyx sa...

Vackert =) Kramkram denna underbara måndag!!

Om 4barnslivet sa...

Du tar jätte fina bilder ju!
Vart redigerar du dem?
Snygg är du också:) Kul att se dig!
Kram!

Marie sa...

Hej på dig. Har oxå hittat hit med lite hjälp ;). Hör av dig om du får bra tips på bra kurser för kamera, e så sugen på att lära mig mer. Blir så arg när man får till en bra bild så vart inte skärpan som man ville, kan ju vara lite knivigt att fota barn ;). Fin blogg du har. Vi saknar dig på träffarna :( men snart ses vi igen :) Kram på dig/Marie med Klara

Jannike sa...

Tack snälla ni för era söta kommentarer!! Ni är bra snälla!

Anonym - kan inte låta bli att småle.. det enda sminket jag bär är tyvärr det som ligger utsmetat under ögonen eftersom jag är lite dålig på att tvätta av mig det på helgerna. så lite svarta sminkrester kan det nog vara.
Stå gärna för vem du är!

Lilla Majken sa...

Jättefin bild på dig! Utan smink och allt. Jag vågar inte ens lägga ut en bild med smink....ännu. Vi får väl se om det händer.

Ha en fin dag. Kram Therese

Thiel sa...

Lika fin som alltid! Lisa

lilla.u sa...

du är så fin så J.
med eller utan smink.
så var du med på lite bilder ...
kram!

min tekopp sa...

Du är ju söt som bara den, med eller utan smink spelar ingen roll :-)

Fru Sederblad sa...

Snyggo :-)! Vi ska nog känna igen dig på bloggträffen!

Och vad gäller tipsen så har jag inga...