söndag 26 februari 2012

Sköna Söndag


Bild: Anna Truelsen/ My lovely things


God morgon sköna Söndag!
Idag vaknar vi upp till en strålande dag. Hoppas att den fortsätter i samma spår för jag är verkligen sugen på att vara ute lite idag och njuta av våren som så sakteliga smyger sig in.
Känner mig full av glädje och energi så den måste jag ju ta vara på.

Och apropå glädje och energi så är det så himla kul att så många kommer hit och kikar in. Vare sig ni lämnar en kommentar eller inte så är ni väldigt välkomna och glädjer mig enormt mycket. Tänk vad mycket roligt saker leder till om man är öppen i sinnet, vilket jag ju lovat mig själv att vara i år. (Och förhoppningsvis kommande år också). På grund av allt detta träffade jag min nyfunna vän Anna. Och henne ska jag få lära känna mer i sommar. Ska bli så spännande!
Har ni inte kikat in på Annas blogg My lovely things så gör det nu. En fantastiskt härlig och inspirerande blogg där ni dessutom just nu har chans till att vinna de fina stolarna på bilden ovan. Rätt bra om jag får säga det själv!

Njut nu av denna härliga söndag

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Jannike! Jätteroligt att läsa på din blogg! Jag blev jätteinspirerad, både av fina bilder och humor! Fortsätt att skriva och kanske att jag blir inspirerad att göra det samma.

Elinor

Vintage House sa...

Hej
Hörde att hon ska till er i sommar :)
Kul kul :)
Ha en härlig söndag
Kram Sandra

Too di Boo ♡ sa...

Det har fört med sig så otroligt fint till mig det här med bloggeri..Jag är förvånad varteviga dag..men så oerhört glad:)
Ha en härlig dag fina:))

Anna - MY LOVELY THINGS sa...

Tack vännen!
Det var så kul att träffa på dig i Skåne. Ska bli oerhört roligt att besöka er i somamr.
Kram Anna

Titta in hos Thess sa...

Ååå vad spännande det där lät =)
Hoppas att du har haft bättre tur med vädret i dag.
Önskar dig en skön söndag kväll.

Kram Thess