tisdag 15 november 2011

Vad dagen bjudit på.. hittills

Okej. Jag undrade i mitt stilla sinne vad denna tisdag kunde tänkas bjuda på. Kanske något spännande skulle finnas runt knuten och förgylla min annars rätt så ordinära dag. Såhär långt in på dagen kan jag konstatera att hittills har inga större överranskningar presenterats. Inget suprise party när jag kom hem och ingen från Svenska Spel som ringde och sa att jag vunnit en massa pengar.
Jag är alltså inte överväldigad.
Men dagen har inte varit bortkastad för det. Inte alls. Igår beställde jag ett nytt soffbord, (det som är på bilden här ovan) från nätbutiken Blackballoon. Tydligen hade jag i min iver klickat i att jag skulle hämta det i butiken. I Helsingborg alltså! Så jag är evigt tacksam att de ringde därifrån och frågade om det verkligen kunde stämma. Och det kunde det ju inte. Bordet skickas alltså med DHL redan idag. Jag trodde dessutom att leveranstiden var lång. Åtta veckor eller nåt sånt. Det var den alltså inte. Bordet är snart här.
Det var det första som var positivt.
Det andra som var positivt var att jag tog fram en jacka jag inte använt på väldigt länge idag. I fickan låg nästan hundra kronor. Ja, inte flera miljoner, men ändå! Jag är nöjd, men alltså inte överväldigad.
Kom igen nu onsdag, visa vad du har att ge!


4 kommentarer:

Too di Boo ♡ sa...

Det där fina borde har jag med köpt..Men vet ännu inte riktigt vart jag ska ha det..( men skulle ha det, DET skulle jag))och fint är det:))) Vilken tur att du inte hämtade i butiken..lite lång promenad:)))) kram du rara:))

Too di Boo ♡ sa...

Borde= BordeT...:))

Thiel sa...

Fint bord Jannike! Jag vill också ha ett sådant. Lisa

Jannike sa...

Bordet ingår i projekt Tv rum. Väntar nu bara på soffan vi beställt...