måndag 28 november 2011

Måndagsbarn


Jaha, då var det måndag igen då. Och det är väl inte fy skam det heller, även om jag tycker att fredagar är så mycket bättre. Måndagar har liksom inte samma skimmer runt sig som en fredag. Måndagar får ofta ett kanske något oförtjänt dåligt rykte. Veckans "bad guy" skulle man kanske kunna påstå. Jag tror att jag väljer att se på måndagen som något nytt istället. En ny start på en ny vecka. En ny vecka full av möjligheter och oanade händelser.
Japp, så blir det!
Och min vecka då? Vad kommer den att ge för oväntade händelser? Kommer det här att bli en vecka att minnas när jag sitter där nere på solkusten. I mitt blåa permanentade hår och spelar bridge med likasinnade andra blå håriga pensionärer? Kommer det här att vara veckan med stort V? Den jag kommer att berätta om, om och om igen. Så mycket att någon tillslut gömmer mina löständer för att jag ska vara tyst? Tveksamt, men vem vet? Det är väl det som är finessen med det som är livet. Man vet liksom aldrig vart det bär av.

Dock vet jag att det bär av till Köpenhamn imorgon. Jo, jag ska faktiskt, tro det eller ej jobba imorgon. Slutet för min tredje mammaledighet närmar sig och imorgon ska jag ner på några möten. Uj, uj, måste nog ner i klädkammaren och rota fram något lämpligt. Det var ju ett tag sedan sist som sagt.

Men nu kör vi veckans första härliga dag! Eller?

6 kommentarer:

MrsSunshine sa...

Så DU tänker också sitta där, på solkusten?! Jag tänker minsann ha rosa läppstift, varje dag.

Hoppas du hinner göra Kastrup, älskar shoppingen där!

kram Christin

Elina sa...

Oj oj, vad spännande att börja jobba igen. Önskar dig lycka till i Köpenhamn.

Jannike sa...

MrsSunshine - Japp, där komme jag att vara, i rosa läppstift jag också. Då tar vi ett parti bridge då, och dricker en gintonic tillsammans.

Elina - Tackar!

Too di Boo ♡ sa...

Gudars vad härligt med Köpenhamn, är så sugen på att åka dit vid nästa ledighetstillfälle:)..måste bara säga att ert julbak såg så fint och riktigt härligt juligt ut:)) kram kram:))

lilla.u sa...

Fly safe imorgon !

Att vara någons fru sa...

Men jesus vad söt!