söndag 20 november 2011

Höst i trädgården?

Det är lite svårt att förstå att det är första advent om en vecka när man tar en sväng genom trädgården. En liten skär ros blommar fortfarande och en liten viol har klamrat sig kvar trots att säsongen sedan länge borde vara förbi. Det är vackert och härligt, men inte så mycket julfeeling kanske. Kommer det någon vinter i år? För min del får snön vänta några veckor till.  Till Lucia ungefär, då vill jag ha snö. Mycket snö.

Annars har vi en lugn och harmonisk morgon här i skogen. En lång frukost med de smaskigaste sconesen och efter det en liten tur upp till brevlådan medan Oskar somnade i vagnen. Nu tittar Elise på Barnen i Bullerbyn. Hon är helt frälst i Astrid Lindgren filmerna och just Barnen i Bullerbyn är storfavorit. Jag förstår henne. Den är ju fantastisk mysig. Edward är inne på rummet och pysslar. Vet inte riktigt med vad, men det kommer läten därifrån då och då. Ibland skratt och ibland är han riktigt arg och skäller och gormar på något. Han har humör den där. Själv, en latte och en stunds lugn och ro i soffan. Härlig morgon.
Lite senare blir det tvåårs kalas ute på Värmdö, men fram till dess. Bara mys.

1 kommentar:

Louise Vita Drömmar - My lovely Days sa...

Självklart vill jag dela med mej av det jag kan, sen vet jag att det är många vill veta hur man får tag i nya typsnitt <3

Tack fina du, du skriver alltid så fint inne hos mej! Massor av kramar!!