lördag 1 juni 2013

Sommar och lätt panik


Så kom sommaren på riktigt, och även om regnet utanför får den här första dagen i Juni att inte helt kännas så somrig och härlig som den borde ha varit så ÄR det nu sommar. För när sköna Maj är slut - då är ju sommaren här!

Min sommar börjar lite skakigt - satte mig för att föra över bilder från kameran, för att visa en spännande sak jag var inbjuden på igår, men kameran var hur död som helst och hade inte alls någon lust att samarbeta. En tur i batteriladdaren blir det nu och så håller jag alla tummar och tår jag äger och har för att problemet ska   lösa sig, för näst efter min familj, hur skulle jag egentligen klara mig utan kameran? Sommar eller ej, min kamera krävs för att jag ska fungera som människa.

Idag tänker jag extra mycket på två till mig väldigt kära personer. Ni vet vilka ni är och all kärlek i världen till er!

(I brist på kamera, Majbilder från instagram där ni hittar mig som "bravader")

2 kommentarer:

♥Linda♥ sa...

Sommaren är mer än välkommen här också! Hoppas det löser sig med kameran. Jag fick samma skrämselhicka som du häromdagen då jag för första gången råkade dra ner kameran i golvet från ett bord. Testade att starta den och den var helt stendöd! Upptäckte efter en stund att min söta dotter varit och plockat ut batteriet för att låna till sin kamera :S Med batteri verkar kameran vara helt ok. Så kan det gå!

ha en fin och skön helg, fina du!
//Linda

Hemma på Sjuan sa...

Härliga majbilder!
Hoppas det är ok med din kamera, den är svår att klara sig utan nu...
Såå duktig hon är dottern, kram Suss