fredag 14 juni 2013

När det vankas REA

Screw Bangle från Sophie by Sophie, snart på en arm nära mig
Så här i REA tider, när butik på butik öppnar upp för utförsäljningar och avsevärt lägre priser är det lätt att dras med i någon form av köphysteri. Jag brukar ofta finna mig själv provandes och klämmandes på något plagg som egentligen inte känns helt som "Jag". Ibland åker detta plagg med hem, men i de flesta fall lyckas jag hänga tillbaka det för att ta mig en funderare (ni vet, inga oöverlagda beslut, det gäller oftast även här) och ofta hinner jag då komma till sans igen.

Det tåls att fundera över det där, hur man hanterar en REA och vad man bör, alternativt inte bör investera i, för visst är det så att ibland kan detta fenomen vara helt fantastiskt och precis det som gör att man har möjlighet att köpa en efterlängtad sak. Själv blev jag så inspirerad igår då jag läste Weronicas inlägg om hennes REA strategier, för jag är beredd att skriva under på dem allihopa och tror mig nog följa dem oftast själv.
Så inspirerad blev jag dessutom att jag drog mig till minnes att Sophie by Sophie lagt ut på Instagram att fram till midnatt den dagen var det 30% på allt i webbshoppen, och ja, jag har ju suktat efter Screw Bangle ett tag nu, men tyckt att det varit lite för dyrt - så snabbt som katten lyckades jag några minuter innan midnatt knipa åt mig denna läckra sak att pryda min knotiga handled med.

Har ni gjort några REA fynd utöver det vanliga i år?

7 kommentarer:

Sahra sa...

Köpte faktiskt något på rea som jag nog inte provat till fullpris. Det är mina byxor med grenhäng fr mellow rose i mjukaste skönaste materialet man kan tänka sig. Inga fula pleasebyxor. Mer morfars långkallingar. Älskar dem. 70% på dem. Mycket nöjd.
Köpte även en klänning på Tintin nedsatt 50%. En underbaring fr danska Munthe plus Simonsen.
Jag är annars av den devisen att har jag inte funderat på grejen/plagget när det var fullpris, då är det inget jag verkligen vill ha

Kram

Lena - gott för själen sa...

Japp, ett paket från Creative är på väg :-)

Kram Lena

Anonym sa...

Jag jobbar så mycket så jag hinner på min höjd in i någon butik på lunchen. Men i julas införskaffade vi ett par nya tv-apparater till halva priset och det måste väl sägas vara det bästa fyndet.

mammaxtre sa...

Inga reafynd, jag håller mig undan :-)

Ha det gott

Titta in hos Thess sa...

Prata. I n t e REA med mig !!!!!!
Jag får banne mig utslag ;)))
Men visst kan jag förstå att det är roligt att göra ett fynd .... Och snyggt var det :))))

Kram Thess

Mittgodastefinaste sa...

Har inte gjort några reafynd ännu! Men jag hoppas att det blir ett eller annat!

Ha en fin helg!

Kram Jenny

Life´s Silverlining and I sa...

Så som du gjorde försöker jag också göra, kolla in något som jag velat ha om det dyker upp. Det blir inte så mycket spontanköp längre men igår gjorde jag faktiskt ett:) kramar Nilla