lördag 11 oktober 2014

Pizza in da making

Jo vi gjorde ju hemmagjord Pizza igår. 
Inte helt hemmagjord, det bör erkännas, för istället för att baka själva degen själv brukar jag faktiskt köpa färdig deg från affären. Klar att rulla ut och börja med. Ett superbra tips för att göra en enkel men lite extra fredagsmiddag när man som jag var själv med barnen och inte har oceaner av tid till matlagning.
Jag brukar dock förgrädda botten i ugnen så att den får en lite krispig yta innan vi lägger på valfria ingredienser.


Happy mother lagar mat!
Jag gjorde en stor pizza där alla fick en egen del där man kunde lägga på vad nu man var sugen på. Och det varierar i det här huset, det kan man lugnt säga.


Se där ja - lite matlagningsvin till kocken också. Jo man tackar!

Sen däckade jag ju såklart i soffan. Precis som jag förutspått. Vaknade i en stor hög med två sovande barn runt mig och det tredje tittandes på TV.  Ja och sen när jag fått upp alla i respektive sängar så var jag ju såklart vaken. 
Och filmen då? Den om Diana. Nej.. den var tyvärr inte alls speciellt bra. Jag tycker inte alls att Naomi Watts var speciellt bra i rollen som Lady Di. Jag såg liksom inga likheter alls.

Men
Nu är det lördag.
Frukosten är avklarad och jag och Elise förbereder oss för en weekend på stan!
2 kommentarer:

Hajan sa...

Lycka till med kvällen,

mammaxtre sa...

Mysigt och gott tänker jag efter att ha läst detta inlägg. Pizza det gör jag för sällan. Måste jag ändra på. Ha det fint!