lördag 4 oktober 2014

Det är lördagEn av helgens bästa stunder.
Lördagsmorgonen.
En lång skön helg ligger som ett oskrivet blad framför mig och jag ska bara njuta av att vara hemma och släppa den där ryggsäcken jag haft under veckan och som gjort att mitt humör varit uselt. Ni vet den där känslan när man känner sig förorättad och så himla arg att tårarna bränner bakom ögonen men man ändå inte har någon som helst chans att ändra eller påverka.

Men det var då och nu är nu och jag ska tillbringa en del av lördagen som vanligt i stallet. Doften av häst och en varm mule som nosar i handen gör ju att jag mår så bra.
Jag funderar på att ta upp det där med ridning igen.
Jag vet liksom bara inte hur eller i vilken form.
Men jo, jag saknar det. Det blir liksom tydligt ju längre Elise kommer i sin ridutveckling.
Men att sätta sig på ridskola efter en karriär som tävlingsryttare kanske inte är vad jag ska göra. Så jag suger på karamellen ett tag till. Tids nog kommer jag nog fram till om och hur mina behov av häst ska stillas. Kanske räcker en lördag i veckan med dottern alldeles bra, även om jag nog innerst inne vet att jag vill ha mer.

Men som sagt.
Det är lördag. 
En alldeles utmärkt sådan och jag ska njuta av den i fulla drag.


6 kommentarer:

Hemma på Sjuan sa...

Härligt med lugn lördagsmorgon. Hästar är vackra men själv är jag lite rädd för de, häftigt att du varit tävlingsryttare! Hoppas du får en lugn skön helg, kram Suss

Mittgodastefinaste sa...

Hoppas att du finner tid till att börja rida igen!

För mig blir det fotbollsplanen idag!

Önskar dig en fin helg!

Kram Jenny

Välkommen Hem! sa...

Låter som att det är skönt att denna vecka är över, vännen!...
Aldrig kul att känna så där.
Och ja! Ta tag i det där med hästintresset! Tävlingsryttare, vilken grej! WOW!
Kram!!
Judita

Välkommen Hem! sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
mammaxtre sa...

Såklart ska du börja rida igen. Låter trevligt att väcka upp ett gammalt intresse till liv igen. Dagar att liknas med oskrivna blad, de är fina dagar det. Ha en fin söndag!

Gunilla sa...

Det är klart att du ska börja rida igen gumman , det gjorde ju jag när du var liten. Inte ridskolegrupp men någon liten "rida ut i naturen" grupp.