måndag 23 december 2013

The Night before Christmas Granen är inne och den är verkligen jättestor i år igen, det brukar ju bli så. Eller det måste nästan bli så eftersom vi har en bit över fyra meter till tak och då kvalar tyvärr inte vilken liten stackare som helst in. Svårigheten brukar dock vara att hitta ett fullgott exemplar eftersom så här stora granar inte finns överallt. I år var jag ute tidigt och när jag väl hittade min gran släpade jag hem den på direkten, och så har den fått ligga tre veckor ute på gårdsplan. Det gick fint det också och nu strålar den så underbart i vardagsrummet.

Själv försöker jag få de små att sova, för även fast klockan nu är en bit över elva ligger två av dem vakna i sina sängar. Det hör inte till vanligheterna men förmodligen är det julnerverna och förväntan som ställer till det i de små kropparna ikväll. Nåja, vi får väl se när de somnar tillslut. Kanske blir det sovmorgon? Eller inte!

Imorgon väntar stora dagen och jag passar därför på att önska er alla en riktigt God Jul!

8 kommentarer:

Helenas enkla vardag sa...

Fina bilder! Vår tjej gick och la sig tidigt för att det skulle bli julafton tidigare. Vi sitter och myser med lilla Doris som är på lekhumör än.
Önskar dig en riktigt God Jul.
Kram Helena

Ekenäsliv sa...

Så vacker gran!!
En riktigt GOD JUL öskar jag dig!
Julkramar Anna

Hajan sa...

Vill bara önska Dig en trevlig och GOD JUL från Hajan

Titta in hos Thess sa...

En riktigt god jul önskar jag dig och din fina familj.
Hoppas att ledigheten blir lång och skön.

Kram Thess

Life´s Silverlining and I sa...

Ser riktigt mysigt ut hemma hos er och det är bara för underbart när man ser de små i pyamas så där! Snart vaknar mina förväntansfulla också:) en riktigt god jul till dig och din familj! Stor kram Nilla

Lena - gott för själen sa...

Önskar dig detsamma!

Kram Lena

Casa of Mia sa...

Mysigt! God Jul

Torunn Tangen sa...

Nydelig!

Ønsker en fortsatt fin og minnerik julehelg ^^,