söndag 8 december 2013

Söndagsmys


Jo, snön kom även hit tillslut och nu ligger ett vitt pudrigt täcke över tomten. Inte mycket, men väl nog för att lite av den där saknade julkänslan ska börja infinna sig.


Andra advent var tänkt att spenderas på julfest men i och med att Lilleman varit lite hängig i helgen blev han och jag hemma. Mysigt det också och vi dukade upp adventsfika i soffan, tände ljus och satte på en film med Nalle Puh. 
En liten tupplur och jag fick tillfälle att blogga lite och dessutom få undan lite jobb inför nya veckan. Bra så, och när plutten vaknat igen ska vi vidare iväg och leta efter utebelysning till granen som A satte ner ute på gården. En liten adventsfika, en mjuk soffa och snusande varma andetag från en av dem jag håller allra närmast hjärtat. 
Vad mer kan man begära egentligen?


4 kommentarer:

Marlene (Fd Ensamma Mamman) sa...

Man varken kan eller ska begära något mer. Det enda viktiga är att vara med dem man älskar.

Ninelin sa...

Mysigt. :-) mitt i hängigheten.

Kram N

pilotfrun sa...

Så mysigt och stämningsfullt det där ser ut! Här i Spanien är det lite svårt att förstå att det redan är andra advent. Idag har det varit 17 grader och strålande sol.
Kram
Rebecca

Lina sa...

Det ser så mysigt ut det där. Liten febrig en o vackert fat med lussekatter. Så fint så fint. Hoppas han kryar på sig fort. Kram till dig !