söndag 15 december 2013

Kalas på ett julpyntat hotellIgår kväll befann jag mig på ett överdådigt pyntat Grand Hotel
Ett hotell som var juligt smyckat i minsta detalj. Vi var på väg på 40 års kalas ute på Kastellholmen så det passade ju mycket bra med en fördrink här. 
Låt oss kika lite, och ni får ursäkta den relativt usla kvalitén på bilder, men som sagt mörkret är inte till fördel så här års.


Vädret var inte heller till fördel men Stockholm var som vanligt vackert, trots ett hällande regn. 
Stockholm i julskrud - I love!


Strömkajen och Skeppsbron belyst med ljus och den gigantiska och ack så fina granen som år efter år lyser så fint var så klart på plats.


Och Grand.
Julkostymen på. 


Vi slog oss ner i en skön soffgrupp i Cadierbaren och massor med smaskiga drinkar och champagneglas kom fram på bordet samtidigt som vännerna slöt upp. Jag tycker verkligen om Cadierbaren, perfekt för fördrink i otroligt trevlig miljö.


Och så här såg jag ut. Min guldiga klänning från Malene Birger matchade Grands guldiga julpynt fint. (usel bild, jag skyller på ljuset igen...) Så efter ett par timmar och åtskilliga glas skumpa senare gav vi oss vidare ut på Kastellholmen på 40 års kalas och många långa timmar senare ramlade jag i säng.

Idag har vi hunnit avverka en glöggfest ute i Saltsjö-Baden och nu har jag hamnat i soffan, i pyjamas och fluffig morgonrock. Ljusen är tända och den lilla julgranen lyser och gör sitt bästa för att öka på julstämningen här hemma. Jag ser fram mot gårdagens Downtown Abbey avsnitt innan sängens mjuka dunbolster lockar för mycket.
Imorgon börjar sista veckan innan jul och lång ledighet och vi startar med en julfest, varför sluta när man börjat liksom?6 kommentarer:

Välkommen Hem! sa...

Åh, så vackert! Och du glittrade verkligen i kapp med granen! Vacker som alltid!
Här har det också kalasats i två dagar så idag var mysbrallan på ovanligt länge. Och inte blev det nån gran heller. Det hade hunnit att bli kolsvart ute, så vi ville inte leta gran med pannlampa på... haha.
KRAM!
Judita

Lina sa...

Vilken klänning du! Jag är såld. Snygga människa, du var verkligen på rätt plats. Härlig kväll ni såg ut att ha det.

Lena - gott för själen sa...

Vilken härlig helg ni verkar ha haft! Och du var snygg som vanligt!

Kram Lena

Charlie sa ... sa...

Fab! Får otrolig längtan till Stockholm och njuta av julen i världens vackraste huvudstad! Din kjol är helt underbar.

Jag håller på att kolla kameror....skulle bli jätteglad om du berättade vilken du har.

KRAM

Sahra sa...

Du ser som vanligt helt fab ut. Älskar den där klänningen. Här är det också fest o tillställningar mest hela tiden. Januari kommer bli den långa sömnen

Simone sa...

Stockholm looks stunning! Wow!