söndag 13 oktober 2013

Sunday morningGodmorgon,

Här hemma i huset i skogen har frukosten precis dukats av och jag har slagit mig ner i soffan i vardagsrummet och blickar ut över en sjö i gnistrande sol och sprakande färger på träden runt omkring. Dimman har precis lättat och det ser ut att bli en helt fantastisk dag idag. Jag är själv med de två minsta så vi får se vad vi tar och sysselsätter oss med.

Igår hade vi en heldag ute till havs jag och min storkille, en heeeelt magisk dag med havsluft, sol och en vind som var helt stilla. Somnade ovaggad  igår kväll skulle man kunna säga utan att ljuga. Men nu är en ny dag, jag är utvilad och pigg och redo att börja dagen.


Min frukost denna morgon, på helgerna består den av ägg och riktigt fet yoghurt toppat med bär. Till det givetvis den stora koppen thé. Kaffet blir efteråt, såsom nu i soffan. Det här står jag mig riktigt länge på. 
Jag har ju fått lite hjälp men framför allt coaching med matvanor under senaste tiden och jag lovar att jag ska berätta mer om det i ett eget inlägg. Rent krasst så är det kolhydrater och socker jag minskat rejält på och ja jag mår väldigt, väldigt bra just nu. Lovar att ni ska få veta mer snart.

Nu fångar vi en underbar höstsöndag!6 kommentarer:

Sahra sa...

Bra där. Man klarar sig så bra utan carbs och sugar. Jag väljer dock gärna lite bröd till helgen. Särskilt söndagen då jag inte tränar förrän vid lunch. Ägg, bär, yoghurt är bäst att starta dagen med. Tycker jag. Har börjat med smoothies gjord på kokosvatten istället för yoghurt för att minska lite på mjölkprodukter. Känner att magen mår bättre av det plus att huden ser bättre ut. Ha en underbar söndag

Lina sa...

Har kört din kost ett år nu och oj vad det gör skillnad! Kläderna sitter perfekt och själen landar mjukt i trivseln. Underbart. Fina bilder!

Linda sa...

Den här söndagen visar verkligen upp sig från sin bästa sida. Själv måste jag sitta inne med skolarbete då vi hr flera examinationer den här veckan som kommer. Usch!

Jag tänkte att du som bor mer centralt ;)kanske har något tips på något företag med gångavstånd från Centralen som kan tänkas ha en hyfsad stor HR-avdelning?? Jag håller på för fullt med att skicka ut spontanansökningar nu när examen närmar sig med stomsteg.

Kram Linda

Titta in hos Thess sa...

Det låter härligt!!!
Hoppas att ni får en riktigt fin Söndag.

Kram Thess

My everyday life sa...

Ja socker och vetemjöl är riktiga bovar det. Har också mått väldigt bra när jag kört utan. Dock faller jag lätt tillbaka och har svårt att hålla mig borta långa stunder. Kram Nina

hemma hos lilla mej sa...

Låter som en underbar lördag .Ha en skön söndag .Kram Rita