måndag 21 oktober 2013

En investering i strumpor


Har ni samma problem som jag? Använder ni strumpbyxor relativt ofta och inte gör annat än köper nya eftersom de går sönder precis hela tiden? 
Räknar jag ihop alla pengar jag spenderat på just strumpbyxor, vilket jag inte tänker göra, summerar det nog ihop till en smärre förmögenhet. Jag har fram till rätt nyligen köpt strumpbyxor på HM och liknande men de kostar ju runt en hundring och som sagt det blir en del pengar. 
Nu äntligen, har jag knäckt koden. Det kan tyckas att det tog lång tid, men herre jisses vad bra det är för nu går mina strumpyxor aldrig sönder. Jag har hoppat upp några snäpp på prisskalan och köper numera endast riktiga kvalitetsstrumpyxor från Wolford. Kvaliteten är fantastiskt, och det bästa, de går ALDRIG sönder. Jag har flera par nu som jag använder om och om igen och nej, de går verkligen aldrig sönder. Visst är de dyrare än de där för hundringen på HM, men den investeringen är väldigt snart avskriven eftersom man inte behöver ut och köpa nya hela tiden.
Och så känns det såklart lite lyxigare med dessa... och den detaljen är absolut inget man bör förringa.
8 kommentarer:

Sahra sa...

Haha. Hade du frågat mig tidigare hade jag besparat dig en massa pengar. Jag har provat många dyra märken och alla är bra och hållbara. Men Wolford är skönast. Love them

Mittgodastefinaste sa...

Jag hatar strumpbyxor, för bara ett par veckor sedan var jag barbent inne i city hela natten och jag frös inte. I lördags gav jag upp det och hade strumpbyxor men det här kan ju vara nåt att prova. Jag brukar ha såna med stöd i så jag känner mig lite förpackad!

Kram Jenny

Hemkära Hanna sa...

Klok förändring! och så är de skönare också.

Lena - gott för själen sa...

Ännu en bekräftelse på "man får vad man betalar för" :-) Blir också trött på att springa i affärer hela tiden eller konstatera att en topp blivit nopprig efter tre tvättar. Väldigt irriterande. Tack för tipset.

Kram Lena

Anonym sa...

Håller med,wolford är i en klass för sig.Meeen...strumpbyxorna på Primark i London är otroligt prisvärda!Ett tips om man åker dit.
Jag åker dit 2 gånger om året och har en väska full varje gång med tunna fina strumpor och tjocka fodrade med något mjukt som är så varma på vintern.Det känns nästan som jag tjänar in resan på strumporna...haha..

Kram Helen

Anna Stenberg sa...

Kvalité vinner alltid! Hjälp mig gärna blåsa liv i min nya utmaning och tillika utlottning! Jag tror att den kan bli toppen på flera sätt! Kram Anna

Simone sa...

Yes yes! They need to be looked after when washed; my little boy likes to grab onto my legs before I head off to work resulting in ladders; catching them on a snag under a work desk when I cross my legs.

At my workplace there are two types of women - those who wear stockings and those who wear 'leggings'!?! I'm definitely the former.

We're in Spring here in Australia, but still cool...I'm trying to make the last few pairs last.

I agree, an investment in good quality 'pantyhose' is worth it - my husband will never understand.

Ninelin sa...

Usch, jag känner mig så instängd i strumpbyxor, men ibland måste de ju användas, och jag håller med att man sällan kan återanvända dem. Tack för tipset!

Kram N