torsdag 10 oktober 2013

Så är det

Just precis så är det och glöm aldrig, aldrig det!

En hektisk vecka börjar äntligen gå mot sitt slut, ja arbetsmässigt alltså. 
Jag har haft otroligt mycket att göra, men på det bra planet och däckat som en urkramad liten trasa i soffan när kvällen kommer. Det är ju också det som är så himla skönt med den här årstiden. Det är helt ok att tända några ljus och sjunka djupt ner i soffan medan mörkret härskar utanför. Älskar de kvällarna, speciellt efter en fullspäckad dag då energinivåerna är utsugna till max och den där soffan är ungefär det enda som man klarar av.

Tycker också att det är på plats med lite pepp och motivation idag. Något jag vill få mina barn att förstå är att INGENTING, absolut ingenting är omöjligt, vill du något tillräckligt mycket så kommer du att nå dit. Du kanske får ta en annan väg än den väg du först tänkt och planerat för, men för den som aldrig ger upp och arbetar mot sitt mål kommer vägen tillslut att leda dit man vill.

Men ingenting är gratis, så förvänta dig en hel del blod, svett och tårar om du ska nå dit du verkligen vill. Din dröm kommer inte att trilla ner från himlen- du kommer att få jobba för att nå den.
Eller som en välkänd superstar uttrycker sig i sin senaste låt: 

You better work B**ch!

Och det är ju faktiskt helt sant.

2 kommentarer:

Ninelin sa...

Helt sant! ♥

Sahra sa...

So true. Tror många kids idag tar mycket för givet. Kalaslotta skriver om detta idag. Arbeta hårt och aldrig ge upp. Hur motigt det än känns. Ha en fin helg. Kram