tisdag 29 oktober 2013

Drömmar


Som så ofta just den här årstiden fylls mitt huvud av drömmar och idéer. Vissa tar form, medan andra stannar kvar något längre, kanske för att året efter få leva upp och bli verkliga. Vissa blommar bara upp för en stund inuti mitt huvud för att sedan ebba ut.
Drömmarna och idéerna handlar mycket om hur jag vill ha det här hemma. Jag plöjer inspirerande magasin, böcker och bloggar. Surfar runt på nätet för inspo och har en liksom omättlig apptit på allt som förhöjer trivselnivån här i vårt hus.

Men så finns de lite större drömmarna också, de som handlar om semester, vart nästa resa ska ta vid men även om jobb och egna idéer. Ni vet väl att Stora Bloggdagen föddes där, mitt under årets allra, allra mörkaste månader. Och resten är historia som det så snyggt heter... när jag väl bestämt mig brukar det gå fort. 

Ja, så vad vill jag egentligen ha sagt med allt detta? Egentligen ingenting mer än att drömmarna och idéerna måste få ta plats, de små som de stora. Nu är det rätt tid att sitta ner, fundera och smida sina planer, även om de planerna bara handlar om en matta eller är mycket, mycket större än så....8 kommentarer:

Sahra sa...

Jag vet inte om en viss årstid är bättre för drömmar än andra. Jag drömmer lite året runt tror jag. Oavsett så är det viktigt att drömma. Och kanske förverkliga några av dem också
Kram

Life´s Silverlining and I sa...

Drömmar är viktiga att ha och att de får ta lite tid att mogna fram, i alla fall för mig är det så. Kram Nila

Lena - gott för själen sa...

Det där lät ju spännande! Nåt på g kanske...?

Själv är jag så dålig på att drömma. Vet liksom sällan vad jag vill. Det blir mest så att jag hittar mig själv i en ny situation, så jag har väl lurat mig själv dit antar jag, haha.

Kram Lena

Hajan sa...

ha,ha känner vi Dig rätt så är nog
något redan på gång.
Men tänk på hur slut Du var efter
förra Bloggträffen.
Jaa,jag är med och gluttar på Dig.
Tycker jag känner <Dig och dina härliga ungar.
kram Hajan

Helenas enkla vardag sa...

Tycker dina drömmar förra året var superduper. Hoppas drömmarna du sitter och grunnar på är lite av samma karaktär kanske. Visst är det viktigt att drömma, men oftast stannar det bara vid en dröm för mig.
Kram Helena

Ninelin sa...

Vad vore vi utan drömmar. . .

What if every moment in life came with a second chance. . .

Kram N

Ekenäsliv sa...

Så sant så sant. Idag har jag presenterat min idé för en person... Saker mal långsamt ibland, men jag hoppas verkligen det kan bli verklighet av den!!!
Kram Anna

helen by the westcoast sa...

Så skönt skrivet, jag känner så väl igen mig. Just nu fullt med idéer vad gäller fixa i hemmet, inget som hindrar mig igentligen MEN så svårt att bara ta tag i det. Kanske behöver ladda extra mkt innan.....