lördag 8 september 2012

Väldens bästa lördag


Hej lördag.
Efter en vecka med galet mycket jobb och annat är det så himla skönt att det äntligen är lördag igen. Igår var det sommarfest med jobbet som började redan klockan fem. Så när jag trött och med värkande fötter ramlade hem genom Stockholms nattliv någon gång vid midnatt kändes det som om klockan var tre, fyra någonting på morgonen. Men att den inte var så mycket tackar och bockar jag å det djupaste för idag. Var inte ens speciellt trött i morse när jag klev upp. Och ni som följer mig på Instagram, ni vet vem som spelade på vår fest.. vad ni inte vet, det är att jag även var uppe på scen med honom och dansade.. haha... men det är en annan historia.

Andreas försvann iväg rätt tidigt med de stora barnen. Fotbollsträning och sen premiär av teatern Peter Pan som kommer att sättas upp på Intiman. En förväntansfull liten flicka som skulle få gå på teater med sin pappa. 


Så det blev bara jag och lilleman kvar hemma. 
Inte så bara det. 
Vi tog en liten powernap i soffan, tätt ihop under ett täcke. Det var precis vad som behövdes för att få in lite energi i den lilla, lilla knubbiga pojken. Sen blev det lite förmiddagsfika på farstu kvisten och sen bar det av ut i svampskogen.
Ja ut och ut, vi har det ju så himla bra här där vi bor att vi har rätt mycket skog på tomten och runt omkring. Vi behövde knappt lämna tomten och lyckades samla ihop nästan två liter kantareller. Både vanliga och trattisar. Trattisarna måste precis ha kommit upp för på många ställen var de fortfarande väldigt små och jag registrerade snabbt några landmärken för att gå ut och skörda om någon vecka eller två. För ja, det ser ut att bli mycket av den varan i år.

Så jag, en liten, liten blåbärsmumsande kille och en katt gick på skogspromenad. En väldigt väldigt mysig skogspromentad och jag var faktiskt tvungen att stanna upp, insupa och ta in allt och säga till mig själv - att du, du har det väldigt, väldigt bra du. 
Väldigt bra!

14 kommentarer:

Casa of Mia sa...

Så mysigt det låter, älskar skogen på hösten, kram

Casa of Mia sa...

.....och vilken supersöt liten tjej!

Hajan sa...

först så fin lilla damen är.så
trevligt att gå på teatern.
Det låter skönt för er hela familj,nu bliver det mycket att berätta när De kommer hem igen.
trevlig helg

Sahra sa...

Söt som spunnet socker

Titta in hos Thess sa...

Så fin lilla snuttan som ska på teater
Med pappa.
Jackan/koftan är ju helt underbar.
Låter som om du och O oxå haft en mysig dag.

Kram Thess

Helenas enkla vardag sa...

Wild and crazy hör jag! det låter som det kunde varit jag!! Kul finns det inga bilder från ditt framträdande med etype!!
Söt liten sessa du har!
Kram helena

Lena - gott för själen sa...

Låter som ni hade en trevlig kväll igår.

Stort att få åka på teater själv med pappa. Jättesöt kappa hon har.

Och vad mysigt lilleman och du verkar ha haft också. Så härligt när man lyckats stanna upp och fånga de där stunderna och verkligen njuta. Underbart!

Kram Lena

PIAZZAN en inredningsblogg sa...

Han håller takterna än Martin ...*skrattar...men ska man fira av sommaren i så snygga skor så är det klart det ska dansas.....


Ha nu en fortsatt fin lördagkväll

Kram

Pernilla På Piazzan

hemma hos lilla mej sa...

Bara så söt tjej har du.Låter som en underbar och härlig lördag.Ha en mysig kväll.Kramar Rita ♥

Anonym sa...

SUPERSÖT tjej i SUPERFINA kläder gahhhh vill ha till min Bella : ) kram Sofia

Life´s Silverlining and I sa...

Så söt liten docka! Kul att vara uppe på scen och dansa haha, låter som ett riktigt party:) kram Nilla

Under min himmel sa...

Men så fin hon är! :)

Maj sa...

Vilken jättesöt dotter du har i bästa höstdressen dessutom. Minns när jag var på Peter Pan med min killar...de bara älskade föreställningen! (här i Göteborg på 80-talet) //M

Unknown sa...

hur söt är inte din lilla fina tjej!!!
koftan. sötnos!
(säger hon som bara får köpa killkläder;)

kram. u