torsdag 6 september 2012

Höst inspiration

Bilder från PinterestNej jag kan inte riktigt släppa det här med höst. Kanske för att jag inte alls är redo. Missförstå mig inte, jag har förlikat mig med tanken, det har jag. Men redo, nej det är jag inte. 
Jag vill mycket hellre ligga på en solvarm brygga än att vara ute i snålblåsten. Jag vill mycket hellre sitta ute under en bar himmel än ljummen sommarkväll än att kura framför tända ljus och brasa. Jag vill mycket hellre gå runt i lösa och böljande sommarklänningar än att vira en halsduk runt halsen.
Sånt.
Och därför är jag inte redo, men jag har förlikat mig med att vad jag än vill så är hösten på väg.

Så därför börjar jag trots allt tänka i de lite mer höstiga banorna. Pimpa mitt hem med detaljer och färger av höst. Att förändra med enkla medel är något jag tycker om, och de här söta tipsen ovan på hur man enkelt inreder för säsongen tycker jag är bra. 
Söta på något sätt.
Höst!5 kommentarer:

Tina sa...

Jag har varit på Gekås en sväng, där var julen i full gång!
Men att fixa till det lite inne är ju inte så dumt i höstrusket. Det drog in värsta ovädret här nu...
Bältet kommer från Liebeskind, köpte det i en butik i Kungsbacka.

kramkram

A House With A View sa...

Nog börjar det kännas som att hösten är på G! Håller med, skulle gärna vilja sitta på bryggan och solbada någon vecka till, känner mig lite snuvad på den regniga sommaren. Jättefin inspiration på bilderna!

Stöööööööörsta kramen aka

Lena - gott för själen sa...

Håller med. Vill myyyycket hellre ha sommar igen! Älskar värmen.

Fina tips.

Kram Lena

Bara Sara sa...

Fina tips!! Vi passerar en ek med ekollon på väg från dagis, ska plocka med mig ett gäng hem efter att ha sett inspirationen du bjuder på!

Lina sa...

De där glasburkarna var riktigt fina. I helgen ska jag samla ekollon o göra ett nytt försök med min ekollonvas. Lyckades inte riktigt förra året. Kram!