söndag 23 september 2012

Söndagspromenad

En höstig promenad fick vi till idag. Som vanligt behövde gänget aktiveras efter vår mysfrukost, så när vi hasat runt här hemma tillräckligt länge var det hög tid att klä på ligan och gå ut. Vi tog en promenad i området, två små på cykel och så jag med den minsta i barnvagnen.
Luften var så där hög och krispig som den är just nu i slutet av September men med de gula löven som virvlade runt oss kändes det mer som slutet av oktober.

Nu är söndagskvällen här och slutet på helgen ett faktum. Imorgon börjar ännu en intensiv vecka men jag känner faktiskt att den här helgen trots allt har gett mig lite ny energi och krafter att ta tag i vad som kommer.Med den här lugna känslan i kroppen ska jag förhoppningsvis gå och lägga mig tidigt även ikväll. De   många timmarna med sömn jag fick i natt var välbehövliga och gjorde gott.
I rent egoistiskt syfte har jag dessutom burit in en liten tjej som åter igen somnade i soffan in i min egen säng. Mitt mammahjärta slog några slag extra och kände att just den lilla människan behöver lite extra kärlek just nu. Så inatt ska jag krypa nära intill henne och somna med hennes snusande mot min kind.

6 kommentarer:

Mrs Sunshine sa...

Trevligt med söndagspromenad! Idag var det verkligen så man piggnade till i kylan när man klev ut genom dörren. Inget ont som inte har nåt gott med sig:-)

kram

Casa of Mia sa...

Underbart! Det finns inget bättre än en snusande liten docka bredvid sig, sov gott!

Bara Sara sa...

Underbart att sova bredvid en liten! Särskilt innan man fått dennes fot i sitt eget ansikte;-)

Unknown sa...

Att få ligga nära sina fina små är så härligt!!!

MammaElva sa...

Vi tog oss också en höstpromenad igår. Så härligt! Och att sova bredvid sina små... mysigaste i världen!

Ha en fin måndag! Kram

Hajan sa...

Det låter ljuvligt med att sussa bredvid ens lilla barn.
Det kan jag ju inte göra ha,ha,den
ena är 51 och den andra 54 år.
Men minnet är inget fel på,
så jag minns hur härligt det var.
Kram