tisdag 15 maj 2012

Testar skönhet


Jaha, då var det dags igen. Jag har testat och prövat och utvärderar nu Glossybox igen. Denna gång är det lådan som kom i April som jag granskar. Produkterna ska vara sådana produkter som är nominerade i Beauty & Cosmetics Awards 2012, fråga mig inte vad det är, men enligt informationen ska det vara som skönhetsbranschens Oscarsgala. Det ni!
Mina klara favoriter denna månad är hårprodukterna som jag verkligen gillar.

Davines - OIL Absolute Beautifying Potion
Multifunktionell hårolja som gör underverk för alla hårtyper
Japp den här funkar. Håret blir mjukt och följsamt. Frizzigheten försvinner och mitt hår som lätt blir "tuffsigt" när det är fuktigt ute håller sig snyggt. Kan tänka mig att den är väldigt lik Moroccan oil som är så inne nu förtiden.
Betyg: BBBB
Kommer jag köpa? Absolut, någon olja blir det. Hade jag provat Moroccan oil hade jag kunnat jämföra, men det kan jag inte just nu och då hade kanske betyget till och med blivit högre.


Lumene - Arctic Aqua 2-in-1 Skin Perfect Moisture Booster
Ansikts créme som ska göra huden mjuk och silkeslen samt utjämna hudens yta till perfekt bas för Make up.
Nej, funkar inte alls på min torrishy. Lägger sig som en hinna och det känns som inte ens minsta embryo till fukt tränger ner i huden. Kan absolut inte använda som enda ansiktsprodukt. När jag lägger min vanliga Kihels över blir det bra, så jag kan inte säga om Lumene ger något resultat.
Betyg: B
Kommer jag köpa? Oh No


Oriflame - Beauty Wonder Lash Intense Mascara
Intensivt svart mascara som ger vacker volym, längd och en böj som öppnar ögonen.
Helt ok. Inte så illa alls.
Betyg: BBB+
Kommer jag köpa? Skulle jag eventuellt kunna göra.


Nails Inc - Nail Polish
Nagellack
Njae, ett genomskinligt lack är inte jättekul. Fördelen är att det torkar suuupersnabbt, så finns det i annan snygg färg så skulle det kunna ha potential.
Betyg: BBB (med förhoppning om andra färger)
Kommer jag köpa? Beror på om fler färger finns som sagt


Maria Nila - Kolorit Volume Powder
Volymgivande puder som appliceras i torrt hår nära hårbotten. Ger ett snyggt matt resultat.
I like! Skönt att kunna dutta i lite puder för volym istället för mousse eller annan kladdig stylingprodukt. Sitter bara i hårbotten, rötterna och ger faktiskt bra stadga och volym. Resten av håret silkeslent av oljan ovan. Bra!
Betyg: BBBBB
Kommer jag köpa? Definitivt, detta är min grejj


5 kommentarer:

CreandoPhoto sa...

Verkligen fin-fina betyg! Olja har jag en liknande, som jag älskar. Används flitigt av både mig och dottern. Sånt där puder funkar inte för mig. Volym är inte mitt problelm om man säger så...Har ett hår som måste klippas ur rejält var fjärde vecka för att det inte ska bli som en tjock hjälm på huvvet.... :)

Kramar och tack för dina braiga recensioner!

Life´s Silverlining and I sa...

Kul att läsa! Olja har blivit något som jag börjat gilla stort. men puder har inte varit något för mig. vilken lyx att få prova produkter så här:) kram Nilla

Mamma C sa...

Jag fick någon annan produkt till mitt hår. Men mascaran och nagelacket hade jag oxå i min ask. Mascaran gillar jag men inte lacket. Inte på grund av färgen utan att det inte håller på naglarna.
Kram Mamma C

Unknown sa...

Tips på hårolja som är bättre än Marrocian oil är keraste's olja! UNDERBAR!!!!

Casa of Mia sa...

Tack för tips, håroljan skall jag verkligen testa, kram