torsdag 24 maj 2012

Toiletapet galore
Bild: Ralph Lauren home
God kväll vänner,


Mitt gästrum/arbetsrum börjar nu ta form. Tapeten blev helt obeskrivligt vacker och det jag har pysslat med i princip hela kvällen är att gå in och ut ur rummet, om och om igen. Säga ohh och sucka belåtet för mig själv. Lägga mig på sängen och känna pirret i magen när jag inser hur nöjd jag är. Och sen börjar jag om igen. Och igen.
Vilket bra val av tapet, den måste jag ge mig själv alltså. Bra val!

Mindre bra är att jag nu vill tapetsera om i hela huset. Varenda rum ska vara färgad i blå och vit toile. Jag vill pynta med kuddar och krims i ljuvliga ljusblå och vita toner. Jag surfar runt här och ser framför mig hur hela mitt hus blir till en kollektion av Ralph Lauren.
Jag har åkt på en form av lättare inredningskris. Jag ifrågasätter tidigare val och beslut och undrar hur jag tänkte. Förhoppningsvis är detta en övergående kris. Mitt förnuft säger mig att ett rum är lagom. Ett helt hus, inte så lagom.
Min kris grundar sig förmodligen i en lätt panikartad vilja att få klart saker och ting innan ett "celebert" besök väntas.
Oh herre jisses, hur ska detta gå?

11 kommentarer:

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Håller med..."ett helt hus inte så lagom"...ta det nu lugnt ! Va skoj att tapeten blev så bra !!

Kram anette

Hemma på Sjuan sa...

Det brukar räcka med att ta ett rum i taget...
Hoppas vi får se det färdiga rummet sen.
Kram Suss

Happy Doris sa...

Härligt att du blev så nöjd! :)

Skynda långsamt ;)

Kram Jonna

Limestone by the Sea - Victoria sa...

Kul att resultatet blev bra! Jag håller med om att man vill göra om allt när man blir så nöjd, men man får ju hejda sig:) Det skall bli kul att se rummet, kramkram

Lena - gott för själen sa...

Oj, hur spännande lät det där då?! Celebert besök...

Kram Lena

dianasdrommar sa...

Kul med förändring :) Ha en härlig fredag kram Diana

Kutri sa...

Jag skrattade nästan högt: jag kunde se dig gå in och ut och sucka alltid däremellan :-)

Det är alltid så att då man har fixat ett rum med nya tapeter och mål och andra nya grejer, då börjar man titta på andra rum och undra varför ser de inte lika fina ut. Och då är ekorrhjulet redan färdigt :-D

Verkligen, ta det lugnt. Ett helt hus fullt av Ralph Lauren och krimskrams skulle vara ganska långt ifrån uttrycket "lagom". - Men njut av resultatet (hmmm, behöver jag uppmana? du tycks göra det redan :-D)!!!

Lilla Majken sa...

Förstår att du är nöjd, det är en vacker tapet. Men vet med mig hur du känner dig inför ditt "celebra" besök. Men det kommer att bli så snyggt. Spännande.

Kram Therese

CreandoPhoto sa...

Du, jag anar vilket celebert besök som väntas och jag tänker att du kommer att bli så nöjd med det du har. Du anar inte så nöjd du kommer att vara :)

Sv; jag skrattade högt när jag läste din hälsning hos mig. Det kan vara en sån. Att sprätta stygnen efter skönhetsoperationen.... :)

Kramar Kicki

Helena Helberg sa...

Kommer bli super! :) Finns kanske en anledning att du fått inredningskris, många av våra bästa idéer har kommit när vi fastnat med något och fått vänta på renoveringen, och det visade sig att vi hellre ville ha det på ett annat sätt. Ta en kopp kaffe och njut av resten av ditt fina hus ist ;) Trevlig helg! Kram!

Casa of Mia sa...

Kul med ny tapet, skall bli spännande att se, är också sugen på att tapetsera och måla om här hemma, kram