onsdag 21 mars 2012

Tekniskt handikappad

Snart har man en 4 åring som är mer teknik kunnig än vad jag är. Kul!

Jag vet inte hur det är med er. Men själv är jag helt handikappad när det kommer till teknik. Det funkar bara liksom inte. Det är som allt jag tar i blir till motsatsen till guld (om det nu finns någon sådan, grus kanske). Det spelar ingen roll. Det funkar inte! Och till råga på allt så tycker jag att det är så sjukt tråkigt. Kanske just därför.

Antagligen inte bara den här flickan som har skrattat åt mig idag
Idag har jag ägnat ungefär en hel dag till att försöka lägga över mina inställningar från min Iphone till en ny Iphone. Det har bara inte funkat. Jag har svurit och skällt och ta mig fan allting, men någon måste ha skrattat gott däruppe för det har liksom inte hjälpt. Efter mycket om och men så fungerar det nu. Hoppas jag!
Men ska det verkligen ta en hel dag? Ska det verkligen vara på det viset? Va?

13 kommentarer:

Enkel stil sa...

Vilka fina bilder på tjejen. Jag har precis samma teknikproblem som du. Om inte mannen vill hjälpa till brukar jag ringa vår yngsta för att få hjälp.
Det var bättre förr!

Anita

smile sa...

Himmel vad söt hon är, din lilla tjej!

Jag som har jobbat mer än tio år i branschen är lika teknikhandikappad jag... Men det finns ju alltid en massa människor omkring en som kan och vill hjälpa till. Varav barnen är inräknade.

:-)

Lilla Majken sa...

Vilka härliga bilder på gumman, så go. Teknik är kanske inte min starka sida alla gånger men jag är envis som synden och ger mig inte tills det fungerar.

Ha en fin kväll. Kram Therese

Gunilla sa...

Jag har hAft samma problem idag med min mobil och den fasta telefonen på jobbet , de är inte synkroniserade,Just nu ringer bara den fasta och inte mobilen , vilket i och för sig är skönt men det var inte riktigt tänkt så. och naturligtvis vet jag inte vad jag gjort.

a piece of happiness sa...

Enligt kollegerna på jobbet kan jag allt utan manualer. Så jag hade gärna hjälpt till :-)

Du har minsann en liten go skitunge du. Skitunge är något bra i den här bemärkelsen. Skitunge just för att jag tycker mig se buset i ögonvrån ❤

Tina sa...

Bruksanvisningar får jag spader på men jag ger mig inte heller förrän det är klart. Ger inte upp..

kramen

Mamma C sa...

Vilka fina bilder på en en supersöt tjeja. Njaaa,jätteduktig är jag nog inte, men jag vill gärna försöka ett par gånger innan jag ger upp.
Skam den som ger sig, och du ser du fixade det till slut.
Kram Mamma C

Lena - gott för själen sa...

Här har du en till. Hur svårt ska det behöva vara att byta kanal på TV'n!! "Jamen det är ju bara för att vi tittade på film via datorn förut, så det är bara att trycka på den här och sen den här..." Gah!

Lena - gott för själen

Titta in hos Thess sa...

Ja du jag är inte till mycket till hjälp på den fronten men jag är j#¤%ligt envis.
Fina bilder på lilltjejen.

Kram Thess

Vuxenmamman sa...

Känner igen det där....jag är ett tekniskt missfoster...kan inte fixa sådana där saker.

KRAM

A House With A View sa...

Nääääääääääääääää det var det sötaste... Gud vilken helgullig tjej:))))) Snälla hälsa henne det:))) Och finaste klänningen med brodyr på också:)))

Kraaaaaaaaaaaaaaaaam aka

Vardaxlyx sa...

Men sötaste =)

Elina sa...

Känner verkligen igen mig. satt själv och svor när jag skulle uppdatera min Iphone och den tog bort alla inställningar och alla appar. Teknik är pest när det krånglar. Fast det är bra att ha något att ta ut sina aggressioner på :)

Stor kram