fredag 16 mars 2012

Himlen runt hörnet


Jaha, då var det fredag igen. Galet vad veckorna rusar fram. Snart sitter man väl här och planerar juldekorationer igen.
Nej, jag vill verkligen njuta av den här tiden nu. Den annalkande våren och sommaren. Det gäller att stanna upp i vardagen, inte bara springa runt i ekorrhjulet. Stanna, slut ögonen, insup dofterna ute och ta dig tid att lyssna till fåglarnas vårsånger. Använd alla dina sinnen och ta in allt det härliga som vi nu har framför oss. Glöm inte att leva i nuet, tillsammans med dina nära och kära. Framtiden den kommer. Var så säker.

Idag ger jag er ännu ett härligt tips. Kanske inte för alla, men ni som bor i Stockholm med omnejd bör verkligen ta en tripp förbi Himlas lagerutförsäljning på Öregrundsgatan 3. Utförsäljningen håller på ända fram till söndag och jag brukar aldrig komma därifrån tomhänt om jag säger så. Gillar ni deras textiler så är detta ett ypperligt tillfälle för att komma över ett parti till finfina priser.

Och vänner,
Ni har väl inte glömt att det är fredag?

9 kommentarer:

Sahra sa...

Det måste jag försöka hitta. Jag älskar Himla. Jag behöver nya gardiner och med tanke på att de kostar 1000:-/längd så blir det lite dyrt när man har två fönster. Så det är jag ute efter i första hand. Kram

min tekopp sa...

Å vilka underbara, inspirerande bilder!

Fredagskramar!

helena Helberg sa...

Tack för de motiverande orden. Jag stannade upp för ett tag, och nu ska jag fortsätta med det och njuta av dagen :) Det är ju som du skriver fredag. Ha en fin helg!

Paulina sa...

Vilka underbara bilder. Och fredag, det är aldrig fel.

Life's Silverlining and I sa...

härlig inspiration! Kram

lilla.u sa...

iiiiinte glömt FREDAG!
hur skulle jag kunna ha gjort det.
herre gud. som jag längtat.
efter en crazy week.
men det är ju kul det med ... i o f sig! :)

kramis.

Fru Sederblad sa...

Åh, nu önskar jag att jag bodde nära Stockholm... Vi här nere brukar sysselsätta oss med Moltex utförsäljning typ en gång i kvartalet. Inte dåligt det heller!

Berätta om du köper något spännande...

Anna sa...

Vilka härliga bilder! Jag älskar HIMLA, de har så mycket skirt och fint i sitt sortiment!

Hoppas du gjorde många fina fynd!

Vuxenmamman sa...

Underbara bilder. Just nu önskar jag att jag kunde bo i stockholm så jag kunde besöka Himla.....Älskar deras grejer.

KRAM