lördag 3 mars 2012

Frukost för en


God morgon!
Ingen lång familjefrukost idag. Mannen åkte iväg för att spela tennis och när barnen var utfodrade och jag skulle slå mig ner vid frukostbordet var alla borta igen. Så det blev frukost i ensamhet med en favvotidning som sällskap istället. Inte helt fel det heller. Ibland är helt enkelt det simpla rätt skönt det också!

Strålande sol har vi idag. Om än lite kallare än tidigare i veckan. Vi ska ut på familjeutflykt och så ska jag ta mig tid och gå ut och preparera trädgården mot hungriga rådjur. De små rackarna äter precis allt i min trädgård. Har en liten spray jag köpt på Plantagen och den brukar faktiskt hjälpa. Så det är nog lika bra att gå ut nu och spraya lite så kanske, kanske någon liten växt får komma upp och blomma i vår.

Och sen var det ju det där med Pelargonerna. 
Hörrni! Hur länge ska man vänta på att de ger ifrån sig åtminstone något litet embryo till livstecken? Mina ser heldöda ut... Det är de förmodligen också!

Ut i lördagen och underrätta stordåd med er nu!

6 kommentarer:

a piece of happiness sa...

HA HA snygg kopp Jannike!!!!

Limestone by the Sea sa...

En frukost för sig själv är inte fel ibland. Ha en skön lördag!kram

HOUSE of ADELA sa...

Snygga koppar ni har brudar!=) Härligt med skön frukost! Här lyser de gröna fingrarna med sin frånvaro, så övervintrande pelargoner är överkurs för mig;)
Önskar dig en toppenlördag!

Kramar!
Adela

Sahra sa...

Jag har blivit så otroligt bortskämd med långa ensamma frukostar så jag känner mig lite stressad när jag måste äta tillsammans med stökiga familjen i köket. Fixar inte det. Jag vill sitta i soffan med min latte och kolla igenom nyheter och bloggar. Så ser mina mornar ut.
Har suttit ute mot vägen och det är så skönt. Men man känner hur kallt det är i luften fortf.
Kram

Mitt lyckliga lantliv ♥ sa...

Men tack för påminnelsen om Pellisarna. Jag kanske borde plocka upp mina från källaren och se om jag får liv i dem ett år till.
Kommer inte ihåg faktiskt hur lång tid det tog för dem att börja växa på sig efter vintervilan.

Kramis!

lilla.u sa...

Om sprayen från plantagen inte fungerar så vet jag att mitt husmors tips gör det: människohår som klipps smått strös över plantorna! Haha! Jag brukar tömma hårborsten och klippa sönder. Lite voodoo över det hela. MEN det funkar!!!

Och er utsikt! Vavavoom! Lovely!

Och hur fin är inte du liksom!!!

Kram!!