tisdag 27 augusti 2013

Moodboard rum för liten kille

Untitled #7

Det där rummet ja, det som liksom aldrig riktigt blir färdigt. Det där rummet som han ska flytta in i, snart, snart. Jo, det står där, tapetserat och klart, men likt förbannat fortfarande omöblerat och oinrett. Förmodligen en osynlig navelsträng som jag måste klippa nu och ge min son det där rummet han faktiskt behöver.

Och nu är jag faktiskt äntligen på gång. Imorgon kommer en stor leverans av möbler från Ikea. Ny säng till syrran som gör att lilleman kan ta över hennes lilla barnsäng. Ny stor byrå (den på bilden, Ikea Hemnes) med många lådor där tanken är att halva byrån blir klädesförvaring och andra halvan förvaring av leksaker. Rummet är redan tapetserat med Rut Ljusblå från Sandberg och till det ska jag nu köpa lite fina kuddar och textilier för att göra rummet så fint som han förtjänar. Han som varit rumlös i två och ett halvt år.
Här på min moodboard har jag stoppat in härliga och livliga kuddar från Littlephant och Ferm living. Gillar den gula accentfärgen till det blå och vita. Den härliga pläden är även den från Ferm living liksom lampan i form av ett litet hus. Den lite större bordslampan är från Mio och heter Fjällbacka.

Jodå - det blir nog bra det här - tillslut!


6 kommentarer:

Ananas sa...

Ser ut att bli jättefint, kuddarna är underbara :)

Hemma på Sjuan sa...

Vilken fin moodboard du har gjort! Spännande med nytt rum. Vi håller på med nytt rum till våra killar men det blir tonårsrum ;) Kram Suss

Hajan sa...

Efter vad jag kom ihåg, var det inte roligt alls färst, när De
flyttade från vår stora säng.
Men till slut blev ju alla nöjda,
men ack mitt hjärta

Välkommen Hem! sa...

Ååååå så fint det kommer att bli! Lovely! Gillar allt du har valt och han kommer säkert att bli stormförjust!
KRAM Judita

Life´s Silverlining and I sa...

Så himla fint det kommer att bli! Skönt när man får sådant klart. har saker hängandes över mig här hemma också:) Jättemysigt att ses igår! Känns verkligen som man träffats många gånger förut. Kram Nilla

Ninelin sa...

Ser väldigt fint ut.
Tack för igår, det var kul att ses :-) kram Nina